ThreeByThree

ThreeByThree Seattle produkter sigter efter designbevidste forbrugere over hele kloden. Designteamet stræber efter at skabe innovative, funktionelle og smarte produkter med indbygget ydeevne og visuel appel.ThreeByThree Seattle produkter sigter efter designbevidste forbrugere over hele kloden. Designteamet stræber efter at skabe innovative, funktionelle og smarte produkter med indbygget ydeevne og visuel appel.

Alle ThreeByThree Seattle produkter er lavet med overlegne materialer og er fremstillet i overensstemmelse med de højeste standarder indenfor kvalitet.

Deres nuværende linje består af hjem, kontor og skole produkter, herunder skriveborde og vægarrangementer, opslagstavler, magneter, rammer og bogmærker.

De opretter også brugerdefinerede salgsfremmende produkter og har arbejdet sammen med en bred vifte af kunder, herunder Nike, Starbucks, MTV, Herman Miller, NBA, Travel & Leisure, Bravo networks, Nine West, W Hotels og Wired Magazine.

ThreeByThree er grundlagt af Gwen Weinberg og Anita Nadelson. Gwen Weinberg er chef designer og medstifter af ThreeByThree Seattle. Weinberg etablerede oprindeligt Side 29 i begyndelsen af 90'erne, og derefter genindførte virksomheden som ThreeByThree Seattle i 1995. Hendes interesse for en designkarriere begyndte i løbet af hendes bachelor på Universitetet i Pennsylvania, hvor hun fik en bachelorgrad i psykologi og kunsthistorie. Hun fortsatte derefter med at studere kunst og design på Philadelphia's University of the Arts, Rhode Island School of Design og University of Washington.

Anita Nadelson er leder af drift & salg og er medstifter af ThreeByThree Seattle. Forud for etablering af ThreeByThree i 1995, fik Nadelson omfattende erfaring indefor forretning og marketing mens hun arbejdede i USA, Italien og Frankrig. Hun har en bachelorgrad i historie fra Connecticut College og et eksamensbevis i avanceret sprog indenfor italiensk og fransk.

Side af ThreeByThree