TipToe

TipToe er specialiseret i holdbare, kreative møbler fremstillet i Europa med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og afspejler en optimistisk og kreativ modernitet.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Parisisk designer med en passion for bæredygtige møbler

"mission er at skabe bedre møbler." Denne sætning opsummerer TipToes forretningsfilosofi. Takket være en crowdfunding-kampagne var pariserne Matthieu Bourgeaux og Vincent Quesada i stand til at bringe TipToe til live i 2015 og har siden forfulgt deres mission med iver og stor støtte fra deres samfund.

TipToe er specialiseret i holdbare, kreative møbler fremstillet i Europa med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og afspejler en optimistisk og kreativ modernitet. Det er især vigtigt for designerne Matthieu og Vincent at skabe møbler, som flere generationer af ejere ville nyde. Overkommelige priser og en individuel (fremstillings-) historie former også karakteren af hvert enkelt designstykke.

Matthieu kommer fra en familie af metalarbejdere i Chamonix, hvor nogle af TipToe-genstande stadig fremstilles i familiens egen fabrik. Han har en passion for design og interiørdesign og den nødvendige oplevelse for at realisere sin kreativitet. Med hensyn til Vincent tilbragte han mange år i udlandet, i New York, Berlin, London og Shanghai, en kilde til inspiration for det moderne liv.

Miljøbeskyttelse gennem universalitet og minimalisme

TipToe-designene har en finish i høj kvalitet og imponerer med deres klare og minimalistiske linjer. Hvert stykke passer til mange indvendige designstilarter, hvad enten de er private eller offentlige, og er designet på en sådan måde, at det kan bruges af brugerne på en individuel måde.

Ideen om bæredygtighed findes på TipToe på alle niveauer: Tidløse design er designet til at vare, mens 100% europæiske leverandører garanterer kvalitetsmaterialer. Produkterne samles på franske værksteder, ankommer fladpakket og behandles altid perfekt."Uden denne kvalitetsstandard kunne vi ikke være tilfredse med vores arbejde", siger Matthew og Vincent.
TipToe er forpligtet til etisk produktion af høj kvalitet fra start til slut. Miljøpåvirkningen tages i betragtning ved hvert trin, hvad enten det drejer sig om forarbejdning af bæredygtige materialer eller i emballage med genbrugspapir.

TipToe bruger kun robust stål, genanvendeligt aluminium, træ fra FSC- eller PEFC-certificerede skove, træ fra ødelagte bygninger og genanvendt plast til produktion af dets møbler. Holistisk design, europæisk produktion, logistikruter med lav miljøpåvirkning, holdbare konstruktioner og let bortskaffelse afslutter TipToes tilgang til bæredygtighed.

Frisk farvepalet

I 2020 udvidede TipToe sin farvepalet til at omfatte fem friske, nye farver, der er inspireret af Middelhavets natur: eukalyptusgrå, korallrosa, rosmaringrøn, terracotta rød og solsikke gul. I kombination med de naturlige træpaneler og lysfarvede plastpaneler i TipToe-møblerne opnås muntre og moderne kontraster, som helt sikkert er iøjnefaldende i interiøret.

Side af TipToe


Liste

TipToe er specialiseret i holdbare, kreative møbler fremstillet i Europa med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og afspejler en optimistisk og kreativ modernitet.