Tivoli

Tivoli fra Normann Copenhagen kollektion markerer starten på et helt nyt designmærke. Den omfattende designsamling indeholder mere end 300 objekter fra områderne belysning, tekstiler, service, parfume, figurer og tilbehør til hjemmet.


Ingen produkter fundet.

Tivoli af Normann Copenhagen

Normann Copenhagen præsenterer en ny kollektion af designprodukter i samarbejde med Tivoli, den verdensberømte historiske forlystelsespark i hjertet af København. Til denne samling tog Normann Copenhagen udgangspunkt i den rige kulturarv Tivoli og skabte et helt nyt designmærke. Normann Copenhagen, der blev lanceret som et uafhængigt brand, står bag enhver Tivoli-proces fra produktion til distribution.

Tivoli Gardens forlystelsespark

Tivoli (simpelthen Tivoli) er en forlystelsespark i hjertet af København, der blev grundlagt af Georg Carstensen. Parken åbnede dørene for første gang den 5. August 1843, som han er den næstældste forlystelsespark i verden. Siden starten har besøgende i parken været inspireret af de elegante og eksotiske indtryk. Enhver, der har besøgt Tivoli før, er enig i, at parken virkelig er noget specielt. Nogle besøgende vil blive tiltrukket af hastigheden og spændingen ved Tivolis forlystelser og attraktioner, mens andre nyder haverne, musikalske forestillinger, teater og den skæve blanding af arkitektoniske stilarter; Fra små, gamle taverner til asiatiske bygningstraditioner og klassisk dansk design er Tivoli en vidunderlig alsidig inspirationskilde. For eksempel blev den berømte forfatter Hans Christian Andersen inspireret af Tivoli til sit eventyr ”Nattergalen”. Walt Disney kom også til Tivoli Amusement Park et par gange, før han åbnede sin verdensberømte temapark i Californien i 1955.

Altid som aldrig før

Tivoli-grundlægger Georg Carstens sagde engang, at Tivoli aldrig ville være færdig. Den dag i dag er denne sætning dybt forankret i rødderne til Tivoli-filosofien og manifesteres i den kontinuerlige udvikling af forlystelsesparken og Tivoli-mærket.

Ifølge dette motto opstod ideen til en egen samling af designgenstande, som alle blev inspireret af den magiske atmosfære i Tivoli. Som en moderne og internationalt succesrig virksomhed med base i København er Normann Copenhagen det perfekte valg til at arbejde med Tivoli. Sammen kombinerer de dansk tradition med moderne designpåvirkninger.

Over 300 designobjekter

Inspireret af den varierede historie og atmosfære i Tivoli Park er der skabt en omfattende samling af designgenstande, der blev inspireret af farver og mønstre, arkitektur, design, kunst og kulturelle traditioner i Tivoli Park.

Tivoli af Normann Copenhagen kollektion markerer starten på et helt nyt designmærke. Den omfattende designsamling indeholder mere end 300 objekter fra områderne belysning, tekstiler, service, parfume, figurer og tilbehør til hjemmet, som suppleres og udvides over tid.

Side af Tivoli