• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

& tradition

At bringe noget særligt ind i folks liv er målet for & Tradition. Virksomheden, som er baseret i København, Danmark, har specialiseret sig i distribution og produktion af nylancerede designklassikere.

Tidløse klassikere og moderne innovationer

& Tradition-kollektionen omfatter ikke kun designikoner og uopdagede værker af gårsdagens designlegender. & Tradition tilbyder også nye værker af nutidens førende designere og morgendagens unge talenter.


Oplev alle kollektioner og serier fra &Tradition

"Håndværk møder kunst. Funktion møder form. Materiale møder potentiale. Det er nordisk tradition. Og det er vores arv, som vi værner om og bevarer." & Tradition (tidligere unikke københavn) er endnu mere. Det erklærede mål er at kombinere værdierne af solidt håndværk med moderne design.

Kvalitetsprincipperne er tidløse. Men aktualiteten af designet og produktionsmetoderne er i konstant udvikling. & Tradition ønsker at omforme, omdefinere og opfinde noget nyt. Til dette formål bruger og kombinerer & Tradition nye materialer, udvikler nye teknikker, bryder nye veje i produktionen og udfordrer grænserne for funktion, form og materialer.

& Tradition-kollektionen omfatter ikke kun designikoner og uopdagede værker af gårsdagens designlegender. & Tradition tilbyder også nye værker af nutidens førende designere og morgendagens unge talenter. Nutidens klassikere var engang fortidens avantgarde - & Tradition ønsker at skabe kreationer, der har potentiale til at blive fremtidens klassikere.

Den danske virksomheds perspektiv er globalt. Derfor søger & Tradition designtalenter ud over de danske grænser. Ligeledes er produktionssteder ikke udvalgt ud fra lokalitet og beliggenhed, men ud fra den kvalitet, de tilbyder. & Tradition markedsfører sin kollektion gennem et internationalt netværk, men forbliver forankret i nordisk tradition - fordi tradition er en del af & Traditions identitet.

Side af & tradition


De vigtigste designs