Tunto

Tunto skaber innovative belysningsløsninger, der kombinerer træ med den nyeste LED-teknologi. Den finske virksomhed med hovedkvarter i nærheden af Helsinki, ønsker at skabe behagelige og tidløse lamper for langvarig fornøjelse.Lampeskærme i træ med den nyeste teknologi
Tunto skaber innovative belysningsløsninger, der kombinerer træ med den nyeste LED-teknologi. Den finske virksomhed med hovedkvarter i nærheden af Helsinki, ønsker at skabe behagelige og tidløse lamper for langvarig fornøjelse.

Virksomheden ledes af dens grundlægger Mikko Kärkkäinen der er også en prisvindende designer. Virksomhedens navn stammer fra det finske udtryk: Tunto = følelse. Og det er, hvad Tunto ønsker at udløse med deres lamper. En behagelig følelse skabt af lys.

Bæredygtige ressourcer
Omhyggeligt udvalgt og forarbejdet træ er det vigtigste materiale og kilden til inspiration for Tunto. Det anvendte træ er håndplukket, for at sikre den bedst mulige kvalitet og fremme ansvarlig skovdrift.

Teknologi i fokus
Udover det fremragende træ bruger Tunto udelukkende de nyeste LED- og OLED-teknologier til lamperne. De har berøringsfølsomme kontakter, som er nemme at bruge og styres trådløst.

Lamperne designet af Tunto er fremstillet i deres eget værksted i Järvenpää med håndlavet og traditionelt håndværk.

Side af Tunto