Twister Lighting

Twister Lighting tilbyder lamper baseret på 2-i-1-princippet. Praktiske lamper, der også kan fastgøres på overflader. Man sætter blot en krog på, drejer og vupti, så er den nye loftslampe installeret. Usædvanligt design med høj funktionalitet.


Ingen produkter fundet.

Giv din lampe et twist!

Twister Lighting er udviklet af Ute Müller og dr. Dirk Stieger ud fra behovet om at skabe en lampe, som ikke skulle skrues fast i væggen på en kompliceret måde. Deres mål var at designe en lampe, som kunne installeres på et øjeblik og stadig tage sig godt ud.

Twister Lighting har udviklet det patenterede 2-i-1-lampeprincip ved at kombinere lampen og monteringsdelen i samme produkt.
For at sætte lampen op, skal man blot bruge en krog i stedet for de sædvanlige remedier til opsætning. Sæt krogen på væggen, forbind lampen, og drej den, til den sidder forsvarligt fast på væggen. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan montere og afmontere lampen.

Lampen fås i et simpelt, diskret og tidløst design eller i en iøjnefaldende og fræk farve – alt efter smag og behag. Lampen passer til alle typer boligindretning og giver masser af sjov. Som mottoet lyder: Giv din lampe et twist!

Side af Twister Lighting


 

Den første lampe uden skruer

2-i-1: Twister lamperne indeholder fatning og monteringsdel i én enhed. En praktisk lampe, der kan monteres i nogle få enkle trin, helt uden skruer.