Urbanature

Navnet Urbanature er en sammensætning af urban og natur, by og natur. Det er hovedidéen bag brandet: Afstanden mellem by og land skal minimeres.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Navnet Urbanature er en sammensætning af urban og natur, by og natur. Det er hovedidéen bag brandet: Afstanden mellem by og land må minimeres.

Urbanature repræsenterer produkter, som gør dagligdagen grønnere. Urbanature tilbyder smarte løsninger til at holde planter, hvor pladsen er trang – perfekt til en lille lejlighed i en storby – så man får et strejf natur i en travl hverdag.

Målsætning: At minimere afstanden mellem by og land

Produktdesigner Jörg Brachmann grundlage Urbanature i 2013. Hans design tager afsæt i hans tætte forbindelse til naturen, en passion for madlavning og øje for detaljen. I sit eget atelier i nærheden af Leipzig realiserer han sine ideer som prototyper, hvorefter de perfektioneres og produceres på egne værksteder.

Løsningerne udarbejdes på Urbanature i samarbejde med lokale fabrikker, så man får bæredygtige og avancerede produkter. Træet kommer fra bæredygtigt skovdrift, og de øvrige materialer er genanvendelige – inklusive emballagen. Alle produkter er fremstillet i Tyskland.

Side af Urbanature