Usm haller - skænke og hylder

USM Haller - producentserie - stue - Sideboard M - orange - lænestol - gulvlampe - bøger - briller - hvide døre - planter - atmosfære
Filter 

Farver  
Varegrupper  
Sortér: Mest populær  


Sådan finder du det rigtige USM skænk eller hylde til dit hjem

Den schweiziske møbelproducent USM Haller har udviklet løsninger siden 1963, der tilpasser sig skiftende behov. Det modulære møbelsystem kan om nødvendigt udvides og optimeres efter personlige behov. Vi tilbyder prækonfigurerede skænke og hylder af de mest populære modeller i forskellige farver og størrelser. Du drager fordel af en kort leveringstid og et forskelligartet udvalg.

14 forskellige farver
Alle listede møbler fås i 14 forskellige farver, som kan bruges til at indstille individuelle accenter i rummet.kontakte voresKundeservice for dine farvekrav.

Inos Box da fra USM Haller

1.ren hvid | 2. Lysegrå | 3. Mat sølv | 4. Medium grå | 5.antracitgrå | 6.grafit sort | 7. Stålblå | 8. Gentian blue | 9. Grøn | 10.gylden gul | 1 1. Ren orange | 1 2.rubinrød | 1 3. Brun | 1 4. Beige

#TV- / Hi-Fi Lowboard
#TV / Hi-Fi-møbler S
#hylde
#Sideboard S
#Sideboard M
#Highboard S
#Highboard M
#Inos Box
#Om USM Haller
#Flere møbler fra USM Haller

1. TV- / Hi-Fi Lowboard

USM TV- / Hi-Fi Lowboard kan bruges fremragende til at placere drejeskiven, Hi-Fi-systemet eller tv'et på det. To lukkede rum, valgfrit med et andet åbent niveau, tilbyder lagerplads til elektriske apparater og tilbehør. Særligt praktisk: Højden på lagerpladsen er velegnet til poster, der finder et passende sted her.

2. TV / Hi-Fi-møbler S

Den mindre version af TV / Hi-Fi-møblerne med kun et lukket rum er ideelt til værelser med mindre plads. Takket være den åbne lagerplads forekommer brættet luftigt og let, på trods af at det er lavet af pulverlakeret og forkromet stål.

Konstruktionen, som alle USM-opbevaringsmøbler, består af stive stivere og de patenterede USM-knudepunkter, der gør det muligt at udvide møblementet om nødvendigt.

3. Hylde

Den høje hylde med åbne bagvægge fra USM Haller kan bruges som en klassisk boghylde, filopbevaring eller køkkenskab. To af de fem niveauer er valgfrit udstyret med foldedøre, der tilbyder ekstra lagerplads.

4. Sideboard S

USM Haller Sideboard S fås i to forskellige versioner: I en åben form med bagvægge kan dekorative genstande eller bøger præsenteres stilfuldt på to niveauer. I den lukkede version udstråler det på den anden side ro og klarhed, så det f.eks. Kan bruges som et natbord i soveværelset.

5. Sideboard M

USM Haller Sideboard M med sin 2 x 2 division er en rigtig klassiker blandt USM møbler. Uanset om det er et helt lukket møbel eller med åbne elementer, eventuelt under eller over, er Sideboard alsidig og kan bruges som en bar, arkivskab eller toiletbord.

6. Highboard S

USM Highboard S tilbyder lagerplads og en bred vifte af anvendelser på tre niveauer. Det er især smart, at den øverste dør kan bruges som bordplade i en højde af 74 cm, når den åbnes. For eksempel kan Highboard som en sekretær i kombineretopholds- og arbejdsområder.

7. Highboard M

Med seks rum på tre niveauer tilbyder Highboard M nok plads til at rumme alle slags ting og til at Highboard dekoration på samme tid. Highboard karakteristisk og diskret designet og Highboard ro i stemningen og er stilfuld og funktionel.

8. Inos Box

Som en perfekt tilføjelse til USM Haller møbelkonstruktionssystem bringer Inox-kasserne orden i hylder og skænke. Nyttige kasser, kontorartikler, kosmetik eller legetøj kan opbevares i kasserne. Mens kasserne er lavet af polyesterfleece, er de valgfri indsættelige skillevægge fremstillet af pladestål.

9. Om USM Haller

KvalitetFremstillet i Schweiz
USM Haller produceret sine møbler i Schweiz fra starten.Fremstillet i Schweiz står for høj kvalitet, præcision, bæredygtighed og brug af materialer af høj kvalitet hos møbelfirmaet.

bæredygtighed
Takket være forarbejdningen af holdbare råvarer ved hjælp af miljøvenlige og bæredygtige teknologier garanterer USM Haller sine produkter i årtiers holdbarhed.

USM har fået tildelt den anerkendte Greenguard-certificering for sine bestræbelser på at minimere miljøpåvirkningen af sine produkter til et minimum. Det attesterer, at produkterne har lave kemiske stoffer og partikelemissioner og dermed bidrager til en reduktion af indendørs luftforurening.

10. Yderligere møbler fra USM Haller

Ud over opbevaringsmøbler tilbyder USM Haller også forudkonfigureretSpiseborde,,Trolley,Rullecontainer ogsideborde i alle USM-farver.

USM Haller - Producentserie - Produktrådgivning