Verti københavn

Verti Copenhagen: Blomsterpottene af plast i Danmark er fastgjort til væggen i modsætning til konventionelle potter. Således er de ikke kun pladsbesparende, men skaber også en ekstraordinær atmosfære i hvert rum.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Verti København: Hængende blomsterpotter til et optimalt indeklima

Verti Copenhagen er en dansk producent fra København, der specialiserer sig på vægkasser til blomster og planter. Paret Rikke & Jens Raecke kom op med ideen.

Blomsterpottene af plast i Danmark er fastgjort til væggen i modsætning til konventionelle potter. Således er de ikke kun pladsbesparende, men skaber også en ekstraordinær atmosfære i hvert rum. En Verti Copenhagen vægkande kan kombineres med utallige vægkasser. Afhængigt af hvor grønt du vil have det i rummet, varierer antallet af potter. Men selv en VertiPlant på væggen har en positiv effekt: væggen modtager en ekstraordinær dekoration, og planterne giver et bedre rumklima, absorberer forurenende stoffer og forbedrer akustikken i rummet.

Verti Copenhagen gør det muligt at etablere en grøn mur eller blot hænge en enkelt plante på en smuk og enkel måde. Derudover har planterne en beroligende virkning, fremmer koncentration og reducerer stress og træthed.

Verti Copenhagen Potter kan selvfølgelig også bruges til andre ting og finde et sted i køkkenet, badeværelset, entre, stue og kontor.

Side af Verti københavn