Vifa

Vifa er en producent af trådløse og bærbare kvalitets højttalere i nordisk design. Lanceringen af Vifa som audiobrand bygger på en stolt arv.


Ingen produkter fundet.

Vifa er en producent af trådløse og bærbare kvalitets højttalere i nordisk design. Virksomheden blev grundlagt i Danmark i begyndelsen af 1930-erne og har hurtigt etableret sig som foretrukket leverandør af højttalere for anerkendte luksus audiobrands. I dag er Vifa et selvstændigt audiobrand, som er designet og udviklet i Danmark.

Ved deres globale lancering som nyt audiobrand vil Vifa forene deres mange års håndværk inden for højttalertekonologien med det nordiske design . Copenhagen er den første i en serie af trådløse højttalere, der udkommer i de næste par år. Den er designet til dem, der både sætter pris på eksklusivt design og autentisk lyd.

Lanceringen af Vifa som audiobrand bygger på en stolt arv. Efter starten i Danmark i 1930-erne blev Vifa hurtigt til en foretrukket leverandør af højttalere for flere af de verdenskendte luksus audiobrands. De har holdt denne stilling indtil det nuværende århundrede. Copenhagen er en kombination af årtiers teknisk ekspertise og håndværk samt en æstetisk tilgang, der baserer på nordisk designtradition. Respekt overfor materialer, detaljer og musikken er udgangspunktet for Copenhagens design.

Side af Vifa