Vitra - Belleville

Belleville kollektionen fra Vitra
Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Moderne, fransk design

Belleville kollektion er opkaldt efter den parisiske bydel af samme navn, hvori designere Ronan og Erwan Bouroullec bor og arbejder. En bydel, som er karakteriseret ved typiske franske cafékultur. Inspireret af denne kultur og klassisk bistro møblering, Ronan og Erwan Bouroullec designet en serie af borde og stole med samlingen Belleville, som fylder charmen af den franske livlig atmosfære.

Tradition og modernitet mødes

Belleville stole og borde er baseret på de klassiske franske figurer, men er faktisk mere sofistikeret, moderne og slank vedrørende deres form, væsentlighed og konstruktion.

Belleville stol med armlæn i plastik er en stol fremstillet af to dele – et stel og en sædeskal. Det slanke sorte stel med ben og ryglænsbue i nærmest kalligrafiske linjer bærer en tynd sædeskal med et bredt sæde, der gradvist går over i et smallere ryglæn. Sædet er tilgængelige eventuelt lavet af plast, træ eller dækket i læder eller stof.

Belleville bordet fås også i en lille firkantet version med målene 75 x 75 cm og som café- og spiseborde i forskellige dybder og længder med T-formede ben. Bordpladerne fås i massivt træ, træfiner, melamin eller massivt kernemateriale, afhængigt af modellen. Bordben overtrukket med sort trykstøbt aluminium er ikke skelnes fra hinanden i farve og tekstur fra stolens plastik ramme.

Alsidig møbler til boligen eller caféer

Belleville møblerne udgør tilsammen en både ensartet og individuel produktgruppe, der kan kombineres på kryds og tværs i én stor, lykkelig hybridfamilie. Vitra stole og borde kan derfor kombineres - også i stort tal - og ligeledes indsat i livlige bistroer, som i Galleri værelser eller i lejligheder i forskellige indvendige stilarter.