Vitra - hvid kollektion

Vitra - hvid kollektion


Designikoner i hvide nuancer

Efter at Vitra dækkede nogle af de mest populære designobjekter helt i sort med den begrænsede Black Collection i 2015, koncentrerer den schweiziske producent nu sig om den lyse side og gør yin og yang perfekt. Den lige så begrænsede White Collection fokuserer på designklassikere og moderne stole og borde, der takket være pulverbelægningen er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Elfenben, fløde & hvid

Højdepunkterne i samlingen inkluderer stole og borde fra Hal-samlingen af Jasper Morrison.i designet som enog somlænestol og det firkantedeer møbler med et tydeligt, moderne udtryk.

Tom Vac-stolen af Ron Arad er også en del af samlingen. Mens møblerne normalt har en forkromet firbenet bund af rørformet stål, er benene i White Collection lavet af pulverlakeret stål i elfenben. Sædet eller bordpladen er naturligvis hvid. Vegetalstolen i fløde og Metal sidebordet udendørs i hvidt af Ronan & Erwan Bouroullec hører også til White Collection.

Lyspunkter i haven & stuen

Møblerne i White Collection skaber en følelse af lysstyrke og lyshed, og takket være de pulverlakerede baser er det en speciel oase af fred både indendørs og udendørs.