Vitra - Mariposa

Mariposa Love Seat fra Vitra bliver mere eller mindre synlig i rummet afhængigt af farvevalget.


Mariposa: Soda og lænestol fra Vitra

Mariposa kollektionen er sammensat af forskellige størrelser sofa varianter samt en stol og Ottomans. Hver model kan konfigureres individuelt i forskellige tekstiler og farver. De polstrede møbler af designere Edward Barber og Jay Osgerby tilpasses hvert liv og interiør.

Funktionelle & fleksible siddepladser

Den særlige funktion af sofaerne er fleksibel tilpasning mekanisme til at justere de enkelte siddeplads. Armlæn, for eksempel kan justeres lydløst inden for en variabel række op til 30 grader: i en oprejst position eller en ydre vinkel. Denne fleksibilitet gør det muligt for alle at finde positionen mest komfortable for ham at læse og slappe af.

Fra ensædede til den familie sofa

De forskellige varianter af serien vil finde løsninger til de forskelligste krav i størrelse og indretning planlægnings og repræsenterer varme og hygge på en moderne måde. Love Seat er en stor stol til én person eller et hyggeligt siddemøbel til to, som navnet antyder. Men ligegyldigt hvad enten alene eller deles med en anden person, det er et ideelt sted at slappe af.

Sofaerne i Mariposa kollektionen er kompakt og alligevel rummelige 2-3-personers, velegnet til en lille lejlighed i by med hensyn til familiens hjem. Lænestole og sofaer af serien indbyder til dejlige eftermiddagen læsning eller en lille lur og er også komfortable siddepladser på aftener med familie eller venner.


 

Mariposa kollektionen fra Vitra

Mariposa kollektionen fra Vitra: Sofaerne i Mariposa serien er kompakte men rummelige, og 2- og 3-personers-sofaerne passer både til en mindre bylejlighed og et større familiehjem.