Vitra - Miniature kollektion

Filter 

Farver  
Sortér: Mest populær  


Miniature kollektionen er en del af Vitra Design Museum
Miniature-kollektionen på Vitra Design Museum indeholder nøgleobjekter fra den internationale designhistorie fra 1850 og frem til i dag. Hver miniature er oprindelig i en skala fra 1:6 i sin konstruktion, materiale og farve. Fremstillingsteknikker blev tilpasset til størrelsen af miniaturer ved hjælp af avancerede arbejde. Denne oprindelige trofasthed, miniaturer er ikke kun et samlerstykke for entusiaster men også ideel til at fremvise designet på universiteter og Design skoler. Mere end 100 modeller i en skala 1:6 allerede er oprettet og samlingen vokser stadig. Alle modeller er pakket i træ kasser og er ledsaget af en katalog, der forklarer designet.

Miniaturisering betyder koncentration
Vitra Design Museum miniature er oprindelige rekonstruktioner af klassiske møbler i tre-dimensionelle former. Nogle af disse designs, såsom Chaise Longue af Le Corbusier eller rød blå stol ved Gerrit Rietveld ase så berømt i dag, at de selv er ønsket af de mest berømte museer og samlere over hele verden. Disse miniaturer viser hvad design virkelig betyder og hvad en rolle i industriproduktionen processer. Koncentreret, klart verden over miniaturer viser stil variation af samtidige design på en fascinerende måde, og det tilbyder en enestående adgang til historien møbler design.

Fremstillingen af miniaturerne
Vitra Design Museum besidder en berømt samling af industrielle møbeldesign – fra begyndelsen af industriel masseproduktion, i midten af 19 århundrede, over design af den funktionalistiske moderne peropd indtil de post-moderne møbler objekter af i dag. Med sine objekter tilbyder samlingen et ideelt grundlag for udviklingen af møbler miniaturer. Vores model konstruktør tog omfanget af historiske originalt design af museets samling, gjorde det mindre til en sjette del og dokumenteret det. Den deraf følgende fase af forsøget med materialer og produktionsprocesser tog et par måneders arbejde: former er lavet, materialer og processer valgte, kunstneriske-historiske undersøgelser fandt sted for objekter og endelig produktionsprocessen selv var besluttet.