Weishäupl

I 1969 grundlagte finmekanikeren og diplomingeniøren Oskar Weishäupl Weishäupl værkstederne i Stephanskirchen nær Rosenheim. Virksomheden producerer eksklusive havemøbler, parasoller og endda køkken til udendørs brug.Kvalitet på første hånd...

Held er en særlig sag: Det sniger sig pludseligt og overraskende ind i vores liv. Kun et øjeblik, et par timer måske, nogle gange kun i sekunder. Og alligevel er det de øjeblikke, som vi bærer i vores hjerter for evigt. Øjeblikke der gør livet værd at leve.

Weishäupls filosofi er simpel: Weishäupl ønsker, at du kan nyde disse øjeblikke af lykke og tilfredshed så intenst som muligt. For at opnå dette, er virksomheden forpligtet til en tradition for håndværk, som kun har ét mål: Bedst mulige kvalitet.

Selvfølgelig bruger Weishäupl også resultaterne af moderne teknologi. Der hvor de kan anvendes. Men den særlige funktion af Weishäupl møblerne har en anden oprindelse: Det kommer fra opmærksomheden på detaljer, fra loyal pleje, fra passionen for kunst af håndværk. Hjerte og hånd skaber hvad maskiner aldrig kan: De giver tingene en sjæl. En sjæl, der kan mærkes i hvert stykke, der forlader Weishäupl værkstederne.

Kvalitet for smukke øjeblikke...

Om virksomheden: I 1969 grundlagte finmekanikeren og diplomingeniøren Oskar Weishäupl Weishäupl værkstederne i Stephanskirchen nær Rosenheim. Virksomheden producerer eksklusive havemøbler, parasoller og endda køkken til udendørs brug. I samspillet mellem banebrydende teknikker og traditionelle håndværk behandles især materiale af høj kvalitet såsom teak, aluminium eller rustfrit stål. Resultatet er fremragende haveprodukter med en lang levetid.

Side af Weishäupl