Weltevree

Hollandske firma Weltevree blev grundlagt i 2007 af designer og iværksætter Floris Schoonderbeek og producerer innovative udendørs produkter i samarbejde med etablerede og nye designere.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Nyhed
Sortér: Mest populær  


Hollandske udendørs producent

Hollandske firma Weltevree blev grundlagt i 2007 af designer og iværksætter Floris Schoonderbeek og producerer innovative produkter i samarbejde med etablerede og nye designere. På Weltevree er navnet Program. Floris Schoonderbeek forklarer:"Weltevree står for trivsel og tilfredshed (" tevree ") med ens eget miljø. Gamle hollandske gårde bærer ofte dette navn. Det handler om en følelse af husholdning: hvor du bare har det godt. "

Weltevrees produkter bidrager til et hyggeligt miljø og tilskynder til interaktion. Først når den egentlige brug af produkterne kommer til den bedste fordel og opfordrer dig til at udforske dit eget miljø og opdage dette på en ny måde. Fordi ikke kun udseendet er på Weltevree i forgrunden, er også oplevelsen i brugen en integreret del af designet.

Bæredygtighed og lang levetid er også vigtige punkter i udviklingen af produkter, der er lavet af retfærdige materialer. En gennemsigtig fremstillingsproces er derfor lige så vigtigt hos Weltevree som design og det innovative aspekt.

Side af Weltevree