wodtke

Producenten wodtke fokuserer på elementet ild og på at skabe produkter til et innovativt liv med ild og dermed på at skabe varme inde i boliger.Producenten wodtke fokuserer på elementet ild og på at skabe produkter til et innovativt liv med ild og dermed på at skabe varme inde i boliger. Ud fra grundtanken "Liv med ild – ild er liv" tilbyder wodtke fremtidsorienterede produkter, der imponerer med deres form og funktion, og som passer perfekt ind i hverdagen. Derved lever wodtke op til de højeste kvalitetsstandarder og fremviser en altomfattende ekspertise omkring arbejdet med det varme element.

Ild har altid samlet mennesker og har dermed altid spillet en vigtig rolle for fællesskab. Med henblik på at inddrage denne oprindelige funktion af ild i nutidens levevaner tilbyder wodtke et bredt produktsortiment, der opfylder ethvert hjems eller enhver kundes behov.

wodtke tilbyder et udvalg af produkter, som omfatter områderne "wodtke Outdoor Living" samt designergenstande, der bruger brændstoffet bioethanol. wodtke Outdoor Living imponerer med pejse, der er blevet skabt med fokus på det væsentlige. Stål er anvendt som det primære materiale: produkterne er karakteriseret ved individualitet og lang levetid. Med inspiration fra de fire elementer har hvert produkt fra wodkte Outdoor Living udviklet en unik karakter – især de arkaiske ildskulpturer. På trods af det robuste og umiddelbare udseende af objekterne, så er designaspektet altid højeste prioritet for wodtke.

Ud over produkterne til udendørs brug tilbyder wodtke også mange indendørsprodukter. Brugen af bioethanol er et centralt aspekt, da det er bæredygtigt og CO2-neutralt, så det ikke forurener miljøet.

Side af wodtke