• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Bloomingville - Mini

Med Mini serien fra Bloomingville er fantasien ikke begrænset i børneværelset. Mini serien står for børnemøbler og tilbehør af høj kvalitet lavet af naturlige materialer.

Trendy dekoration til børneværelset

Mini serien fra Bloomingville forbedrer alle børneværelser: Samlingen af legetøj, blødt legetøj, hjemmetekstiler såsom tæpper, børnemøbler og praktisk hjemmetilbehør kombinerer børnevenlige, kærligt designede produkter med smagfuldt design - der er ingen grænser for kreativitet!
Tekstiler som tæpper og puder skaber en hyggelig atmosfære i børnehaven, der inviterer dig til at lege med venner og søskende. Figurerne lader din fantasi løbe vild - uanset om det er i haven derhjemme eller i rummet ...

Sjov, orden og stil i børneværelset

For at oversigten ikke går tabt selv på de vildeste eventyr, tilbyder Mini fra Bloomingville en række opbevaringsmuligheder. Et særligt højdepunkt her er de kreative og kærlige opbevaringskurve lavet af rotting og havgræs, hvor der ikke kun er plads til tøj og legetøj.
Mini serien fra Bloomingville står for stilfulde møbler til børneværelset i et naturligt look. Produkterne er for det meste lavet af naturlige materialer som rotting, træ og fajance og kommer i dæmpede og subtile farver.