• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Jobs

Connox - Lounge - Meeting

Vil du gøre karriere inden for boligindretning og e-handel?

Connox GmbH vokser hele tiden. Vi er en dynamisk virksomhed og er altid på udkig efter engagerede mennesker, der gerne vil være en del af vores team. Vi søger kolleger til vores forskellige afdelinger, som gerne vil have opgaver med ansvar og spændende projekter, som gerne vil gøre en forskel i deres team, og som altid har fokus på kunden. Vi har løbende brug for studentermedhjælpere, praktikanter, nybegyndere og erfarne fagfolk. Måske er det lige jobbet for dig!

Hvad kan du forvente hos os? Et job i en af de førende webshops for designermøbler og boligtilbehør på vores adresse i Hannover i Tyskland. Derudover tilbyder vi muligheden for at arbejde i et ungt, kompetent team samt grundig sidemandsoplæring med erfarne og hjælpsomme kolleger.

Det betaler sig at være handlekraftig

Er du kreativ, motiveret, kvalificeret og interesseret i at blive en del af vores team, men der er bare ikke opslået nogen ledige stillinger hos os lige nu? I så fald ser vi frem til at modtage en uopfordret ansøgning fra dig! Send venligst din ansøgning (kun pr. e-mail) til: jobs@connox.de