• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Returnering og tilbagebetaling

Returneringer

Venligst send varen retur med vores pakkelabel. Du kan downloade den her link til download.

Sådan gør du:
• I navigation under "Hjælp: Alle emner", klik på "Dine returdokumenter"
• Indtast dit fakturanummer og din e-mail-adresse i felterne.
• Klik på "Send" og du vil modtage Returdokumenterne via e-mail. Venligst print dem ud og sæt den på den pakke, som du gerne vil sende tilbage til Connox.

Returnere til :
Connox Logistikzentrum
Krauss-Maffei-Straße 3
30880 Laatzen (Hannover)

Vær opmærksom på følgende punkter:
• Send venligst ikke varerne tilbage uden indpakning.
• Vedlæg den udfyldte returseddel eller en kopi af fakturaen og skriv en note, hvorfor du ønsker at returnere varen.
• Sørg for, at varen returneres ubrugt og i ubeskadiget original emballage.
• For skønheds- og wellnessprodukter gælder følgende: Produkter, der er forseglet, skal returneres med en uforseglet forsegling.
• Vores pakkelabel er kun gyldig i Europæiske Union.

Bemærk, at pakkelabelen ikke kan bruges til store pakker. Store varer, som leveres med fragtfirma, skal også returneres med fragtfirma. Fragtfirmaet kontakter dig pr. telefon for at aftale en afhentningsdato. Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis der er en bestemt dato, hvor du ønsker varen afhentet.

Hvem betaler fragtomkostningerne ved returnering?

Vi betaler udgifterne til returnering af almindelige pakker, som vi normalt sender med DHL.
Du skal betale udgifterne til returnering af store pakker, som vi normalt leverer med fragtfirma.

Læs også punkt 6. "Tilbagebetaling ved fortrydelse" Almindelige forretningsbetingelser.

Tilbagebetaling

Hvis den bestilte vare ikke opfylder dine forventninger, og du derfor gerne vil returnere den, vil du få pengene refunderet. Pengene vil blive refunderet, så snart vi har modtaget og behandlet dine returvarer. De vil naturligvis blive overført til den konto, du brugte til at betale for varen.

Bemærk: Vi sender skønheds- og wellnessprodukter i særlig sikker beskyttende emballage, så de forbliver hygiejniske og ubeskadigede. For refusionen er det vigtigt, at du returnerer skønheds- og wellnessprodukterne intakte i den emballage, de blev modtaget i. Hvis de er forseglet, må forseglingen under ingen omstændigheder beskadiges.

Hvad sker der med mine penge, når jeg sender en vare tilbage?
Hvis du har returneret en vare, som du har købt i interiørshoppen, vil det beløb, du betalte, normalt blive refunderet.

Vær opmærksom på, at vi skal bruge dine bankoplysninger til at refundere beløbet.

Hvis du har bestilt et produkt fra Connox via Amazon, vil pengene blive refunderet. I det tilfælde er det ikke muligt at bruge dem til at betale for en ny ordre. Derfor skal du betale for en ny ordre af samme vare i en anden farve eller størrelse igen til Amazon.

Reklamation og transportskader

Ud over fortrydelsesretten har du også mulighed for at bytte de varer, du ikke vil have til andre varer. Hvis den bestilte vare ikke lever op til dine forventninger, hvis du vil bestille en anden størrelse eller farve, eller hvis gerne vil have et helt andet produkt, er det slet ikke noget problem hos Connox.

Du vil kunne bytte varen i 4 uger efter, at du har modtaget varen – ellers kan vi betale pengene tilbage.
Naturligvis kan du også gøre brug af reklamationsretten, hvis varen har fået en skade under transporten.

Hvordan bytter jeg en vare?
Kontakt os venligst via telefon eller e-mail inden du sender en vare tilbage. Dermed undgår du unødvendige omkostninger, som vi eventuelt kan opkræve. Du modtager tilbagebetalingen så snart vi har modtaget varen. Du kan downloade en elektronisk pakkelabel på vores hjemmeside ved hjælp af dit fakturanummer.

For at modtage den vare, du ønsker, kan du på ethvert tidspunkt lægge en ny ordre.
Bemærk, at pakkelabelen ikke kan bruges til store pakker, der skal sendes med fragtfirma. Varer, som leveres med fragtfirma, skal også returneres med fragtfirma. Fragtfirmaet kontakter dig pr. telefon for at aftale en dato. Kontakt kundeservice, hvis du skal sende en stor pakke.

Vær opmærksom på følgende punkter:
- Du må ikke returnere varen pr. efterkrav!
- Du skal altid lægge en kopi af fakturaen med en bemærkning i returpakken.
- De returnerede varer må ikke have været brugt og skal være i original og ubeskadiget emballage.

Det vil ikke påvirke din fortrydelsesret, hvis du ikke opfylder ovenstående! Men vi kan opkræve yderligere omkostninger til dækning af efterkravsbeløbet og til ny emballage. Din reklamationsret i tilfælde af, at varerne er beskadiget ved modtagelsen, gælder dog stadig.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret for forbrugere

Forbrugere har ret til at kunne fortryde et køb som beskrevet nedenfor. En forbruger er defineret som en fysisk person, der indgår i en retshandel med et formål, der ikke i overvejende grad kan henføres til kommerciel eller selvstændig erhvervsmæssig beskæftigelse.

Oplysninger om fortrydelse

Du har ret til at fortryde denne aftale inden for en måned uden at angive nogen særlig grund. Fortrydelsesfristen er én måned fra den dag,

  • hvor du eller en tredjemand, som du har udpeget, og som ikke er transportøren, har modtaget varen, hvis du har bestilt en vare eller flere varer i samme bestilling, og varen/varerne er leveret samlet eller
  • hvor du eller en tredjemand, som du har udpeget, og som ikke er transportøren, har modtaget den sidste vare, hvis du har bestilt flere varer i samme bestilling, og varerne ikke er leveret samlet eller
  • hvor du eller en tredjemand, som du har udpeget, og som ikke er transportøren, har modtaget den sidste delforsendelse eller den sidste del, hvis du har bestilt en vare, som leveres i flere delforsendelser eller dele.

Hvis du vil gøre brug af fortrydelsesretten, skal du meddele din beslutning om at fortryde købet til
Connox GmbH, Aegidientorplatz 2a, D -30159 Hannover, telefonnummer: +45 (89) 875584, e-mail: service@connox.dk

i form af en entydig erklæring (f.eks. et brev sendt pr. post, en telefax eller en e-mail). Der er mulighed for at bruge den fortrykte fortrydelsesformular, men det er ikke et krav.

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du afsender meddelelsen om fortrydelse før fortrydelsesfristens udløb.

Virkning af fortrydelse

Hvis du fortryder denne aftale, skal vi omgående og senest inden for fjorten dage fra den dag, hvor vi har modtaget meddelelse fra dig om fortrydelse af denne aftale, tilbagebetale hele det beløb, vi har modtaget fra dig, inkl. fragtomkostninger (med undtagelse af ekstraudgifter, der er opstået, fordi du har valgt en anden leveringsmetode end den, vi tilbyder som billigste standardlevering). Denne tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmetode, som du har anvendt ved betaling, medmindre der udtrykkeligt er truffet anden aftale med dig. Du pålægges ingen form for gebyrer i forbindelse med tilbagebetalingen.

Vi kan afvise at gennemføre tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne igen, eller indtil du fremviser dokumentation for, at du har sendt varen tilbage, afhængigt af hvilken af de to begivenheder der indtræffer først.

Varen skal sendes tilbage til os eller overdrages til os omgående og senest inden for fjorten dage fra den dag, hvor vi har modtaget meddelelse fra dig om fortrydelse af denne aftale. Fristen er overholdt, hvis varen afsendes inden udløbet af fristen på fjorten dage. Vi afholder omkostningerne til returnering af varer, der kan afsendes som pakke.

Du skal afholde de direkte omkostninger til returnering af varer, der ikke kan afsendes som pakke. Disse omkostninger anslås til højst at kunne udgøre ca. DKK 1.200,-.

Du skal kun betale for eventuel værdiforringelse af varerne, hvis denne skyldes håndtering af varerne ud over, hvad der er nødvendigt for at kontrollere varernes beskaffenhed, egenskaber og funktionsmåde.

Varer til returnering sendes til vores lager:

Connox GmbH, Münchner Straße 40 (Gebäude E), D-30855 Langenhagen

Erhvervskunder har fortrydelsesret, men hæfter selv for udgifter til returnering.

Slut med retten til at annullere

Retten til at annullere gælder ikke for levering af forseglede varer, hvis forsegling er blevet fjernet efter levering. Det skyldes at varen af sundhedsmæssige og / eller hygiejniske grunde, ikke længere er egnet til at blive returneret.

Læs også punkt "6. Tilbagebetaling ved fortrydelse" i vores Almindelige forretningsbetingelser.

For at få vist PDF, skal du have f.eks. Adobe Reader, som kan hentes på denne adresse helt gratis: http://get.adobe.com/da/reader/