Returnering og tilbagebetaling

Returneringer

Du skal blot downloade en elektronisk pakkelabel i dit kundeområde, hvis du ønsker at returnere en pakke. Desuden skal du udfylde retursedlen og lægge den i pakken.

Vi kan sende dig en elektronisk pakkelabel pr. e-mail (eller pr. post, hvis du ønsker det), så du kan sende pakken fra posthuset.

Bemærk, at pakkelabelen ikke kan bruges til store pakker. Store varer, som leveres med fragtfirma, skal også returneres med fragtfirma. Fragtfirmaet kontakter dig pr. telefon for at aftale en afhentningsdato. Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis der er en bestemt dato, hvor du ønsker varen afhentet.

Du skal være opmærksom på følgende:

  • Du må ikke returnere varer uden porto!
  • Vedlæg en kopi af fakturaen med en kommentar eller retursedlen i pakken.
  • Sørg for, at varen returneres ubrugt og i ubeskadiget original emballage.

Det vil ikke påvirke din fortrydelsesret, hvis du ikke opfylder ovenstående!

Hvordan får jeg en elektronisk pakkelabel?

Du kan downloade og udskrive en pakkelabel for hver forsendelse fra dit kundeområde i Connox Interiørshop. Først skal du logge på vores hjemmeside (www.connox.dk) i kundeområdet med dit kundenavn.

Klik nu i venstre side på "Faktura". Der finder du alle fakturaerne fra dine tidligere køb. Nu kan du få vist de enkelte fakturaer og downloade pakkelabels som PDF-dokumenter. Du finder pakkelabelen i højre side ud for fakturaen, mærket "Pakkelabel". Hvis du vil sende din pakke tilbage, skal du åbne pakkelabelen, udskrive den og sætte den på pakken. Derefter kan du sende den tilbage til os med posten.

Bemærk, at pakkelabelen kun er gyldig i Europa.

Vi kan også sende din pakkelabel pr. e-mail eller post, hvis du ønsker det.

Hvem betaler fragtomkostningerne ved returnering?

Vi betaler udgifterne til returnering af almindelige pakker, som vi normalt sender med DHL.
Du skal betale udgifterne til returnering af store pakker, som vi normalt leverer med fragtfirma.

Læs også punkt 6. "Tilbagebetaling ved anvendelse af fortrydelsesretten" Almindelige forretningsbetingelser.

Tilbagebetaling

Hvis den bestilte vare ikke opfylder dine forventninger, og du derfor gerne vil returnere den, vil du få pengene refunderet. Pengene vil blive refunderet, så snart vi har modtaget og behandlet dine returvarer. De vil naturligvis blive overført til den konto, du brugte til at betale for varen.

Hvad sker der med mine penge, når jeg sender en vare tilbage?
Hvis du har returneret en vare, som du har købt i interiørshoppen, vil det beløb, du betalte, normalt blive refunderet. Det kan også bruges til at betale for en ny ordre. Dette skal du udtrykkeligt vælge.

Vær opmærksom på, at vi skal bruge dine bankoplysninger til at refundere beløbet.

Hvis du har bestilt et produkt fra Connox via Amazon, vil pengene blive refunderet. I det tilfælde er det ikke muligt at bruge dem til at betale for en ny ordre. Derfor skal du betale for en ny ordre af samme vare i en anden farve eller størrelse igen til Amazon.

Bytteret

Ud over fortrydelsesretten har du også mulighed for at bytte de varer, du ikke vil have, til andre varer. Hvis den bestilte vare ikke lever op til dine forventninger, hvis du vil bestille en anden størrelse eller farve, eller hvis gerne vil have et helt andet produkt, er det slet ikke noget problem hos Connox.

Du vil kunne bytte varen i 4 uger efter, at du har modtaget varen – ellers kan vi betale pengene tilbage.

Hvis de nye varer koster mindre end din oprindelige ordre, overfører vi differencen til din bankkonto.

Hvis den nye vare koster mere, skal du overføre differencen til os.

Hvordan bytter jeg en vare?
Kontakt os via telefon eller e-mail, inden du sender en vare tilbage. Dermed undgår du unødvendige omkostninger, som vi eventuelt kan opkræve.
Vi sender dig en elektronisk pakkelabel via e-mail (eller pr. post, hvis du ønsker det), så du bare skal aflevere pakken på posthuset.

Bemærk, at pakkelabelen ikke kan bruges til store pakker, der skal sendes med fragtfirma. Varer, som leveres med fragtfirma, skal også returneres med fragtfirma. Fragtfirmaet kontakter dig pr. telefon for at aftale en dato. Kontakt kundeservice, hvis du skal sende en stor pakke.
Så snart vi har modtaget din returvare, refunderer vi det beløb, du allerede har betalt, eller bruger det til en anden vare, som du ønsker at bytte til. For at undgå unødvendige gebyrer skal du IKKE annullere debet- og kreditkortbetalinger.

Vær opmærksom på følgende punkter:
- Du må ikke returnere varen pr. efterkrav!
- Du skal altid lægge en kopi af fakturaen med en bemærkning i returpakken.
- De returnerede varer må ikke have været brugt og skal være i original og ubeskadiget emballage.
Det vil ikke påvirke din fortrydelsesret, hvis du ikke opfylder ovenstående! Men vi kan opkræve yderligere omkostninger til dækning af efterkravsbeløbet og til ny emballage. Din reklamationsret i tilfælde af, at varerne er beskadiget ved modtagelsen, gælder dog stadig.

Din fortrydelsesret giver dig naturligvis stadig mulighed for at bytte varen.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret for kunder

Som forbruger har du følgende fortrydelsesret. En forbruger er enhver fysisk person, der indgår en retshandel, som overvejende kan tilskrives hverken dennes erhvervsmæssige eller selvstændige erhvervsaktivitet:

Fortrydelsesret:
Du har ret til at hæve købet inden for en måned uden yderligere begrundelse. Fristen begynder at løbe den dag,

• du eller en tredjepart, som du har udpeget, og som ikke er transportøren, har taget varerne i besiddelse, hvis du har bestilt varerne under én ordre, og varerne leveres samlet
• du eller en tredjepart, som du har udpeget, og som ikke er transportøren, har taget den sidste vare i besiddelse, hvis du har bestilt varerne under én ordre, og varerne leveres separat
• du eller en tredjepart, som du har udpeget, og som ikke er transportøren, har taget varen i den sidste delsending i besiddelse, hvis du har bestilt varerne under én ordre, og den sidste vare leveres i en delsending.

Du skal give os besked om, at du ønsker at fortryde købet, og angive en begrundelse, (f.eks. i et brev sendt pr. post, fax eller e-mail) på følgende adresse:

Connox GmbH, Aegidientorplatz 2a, 30159 Hanover, telefonnr.: +45 (89) 875584, e-mail: service@connox.dk

for at udøve denne ret. Du kan bruge denne standardfortrydelsesformular, men bemærk, at det ikke er et krav.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du sende os meddelelsen om, at du ønsker at fortryde dit køb, før fristen udløber.

Konsekvenser af fortrydelse

Hvis du fortryder denne kontrakt, har vi pligt til omgående at tilbagebetale dig alle de betalinger, som vi har modtaget fra dig, herunder forsendelsesomkostninger (med undtagelse af de ekstraomkostninger, der er opstået fordi du har valgt en anden form for levering end den billigste standardlevering, som vi har tilbudt dig), dog senest inden for 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget meddelelsen om din fortrydelse af kontrakten. Til denne tilbagebetaling bruger vi det samme betalingsmiddel, som du brugte ved den oprindelige transaktion, undtagen hvis der foreligger en anden aftalte med dig. Der vil under ingen omstændigheder blive opkrævet gebyrer for en sådan tilbagebetaling.

Vi kan afvise tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne, eller indtil du har dokumenteret, at du har sendt varerne tilbage, afhængig af, hvad der først bliver relevant.

Du skal senest inden for 14 dage fra den dag, hvor du har underrettet os om fortrydelsen af denne kontrakt, sende varerne tilbage eller aflevere disse. Denne frist er overholdt, hvis du afsender varerne inden udløbet af fristen på 14 dage. Vi betaler omkostningerne til returnering af standardpakker.

Du betaler omkostningerne til returnering af ikke-standardpakker. Disse omkostninger anslås til ca. 1200 kr.

Du skal kun selv afholde en eventuel forringelse af varens værdi, hvis du har behandlet varen på en måde, der ikke var nødvendig for at kontrollere dens beskaffenhed, egenskaber og funktionsmåde.

Bemærk, kunder uden for EU, bortset fra Schweiz, ikke har ret til at fortryde købet.

Læs også punkt "6. Tilbagebetaling ved anvendelse af fortrydelsesretten" i vores Almindelige forretningsbetingelser.

For at få vist PDF, skal du have f.eks. Adobe Reader, som kan hentes på denne adresse helt gratis: http://get.adobe.com/da/reader/