Returnering og tilbagebetaling

Returneringer

Du skal blot downloade en elektronisk pakkelabel i dit kundeområde, hvis du ønsker at returnere en pakke. Desuden skal du udfylde retursedlen og lægge den i pakken.

Vi kan sende dig en elektronisk pakkelabel pr. e-mail (eller pr. post, hvis du ønsker det), så du kan sende pakken fra posthuset.

Bemærk, at pakkelabelen ikke kan bruges til store pakker. Store varer, som leveres med fragtfirma, skal også returneres med fragtfirma. Fragtfirmaet kontakter dig pr. telefon for at aftale en afhentningsdato. Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis der er en bestemt dato, hvor du ønsker varen afhentet.

Du skal være opmærksom på følgende:

  • Du må ikke returnere varer uden porto!
  • Vedlæg en kopi af fakturaen med en kommentar eller retursedlen i pakken.
  • Sørg for, at varen returneres ubrugt og i ubeskadiget original emballage.

Det vil ikke påvirke din fortrydelsesret, hvis du ikke opfylder ovenstående!

Hvordan får jeg en elektronisk pakkelabel?

Du kan downloade og udskrive en pakkelabel for hver forsendelse fra dit kundeområde i Connox Interiørshop. Først skal du logge på vores hjemmeside (www.connox.dk) i kundeområdet med dit kundenavn.

Klik nu i venstre side på "Faktura". Der finder du alle fakturaerne fra dine tidligere køb. Nu kan du få vist de enkelte fakturaer og downloade pakkelabels som PDF-dokumenter. Du finder pakkelabelen i højre side ud for fakturaen, mærket "Pakkelabel". Hvis du vil sende din pakke tilbage, skal du åbne pakkelabelen, udskrive den og sætte den på pakken. Derefter kan du sende den tilbage til os med posten.

Bemærk, at pakkelabelen kun er gyldig i Europa.

Vi kan også sende din pakkelabel pr. e-mail eller post, hvis du ønsker det.

Hvem betaler fragtomkostningerne ved returnering?

Vi betaler udgifterne til returnering af almindelige pakker, som vi normalt sender med DHL.
Du skal betale udgifterne til returnering af store pakker, som vi normalt leverer med fragtfirma.

Læs også punkt 6. "Tilbagebetaling ved fortrydelse" Almindelige forretningsbetingelser.

Tilbagebetaling

Hvis den bestilte vare ikke opfylder dine forventninger, og du derfor gerne vil returnere den, vil du få pengene refunderet. Pengene vil blive refunderet, så snart vi har modtaget og behandlet dine returvarer. De vil naturligvis blive overført til den konto, du brugte til at betale for varen.

Hvad sker der med mine penge, når jeg sender en vare tilbage?
Hvis du har returneret en vare, som du har købt i interiørshoppen, vil det beløb, du betalte, normalt blive refunderet. Det kan også bruges til at betale for en ny ordre. Dette skal du udtrykkeligt vælge.

Vær opmærksom på, at vi skal bruge dine bankoplysninger til at refundere beløbet.

Hvis du har bestilt et produkt fra Connox via Amazon, vil pengene blive refunderet. I det tilfælde er det ikke muligt at bruge dem til at betale for en ny ordre. Derfor skal du betale for en ny ordre af samme vare i en anden farve eller størrelse igen til Amazon.

Bytteret

Ud over fortrydelsesretten har du også mulighed for at bytte de varer, du ikke vil have, til andre varer. Hvis den bestilte vare ikke lever op til dine forventninger, hvis du vil bestille en anden størrelse eller farve, eller hvis gerne vil have et helt andet produkt, er det slet ikke noget problem hos Connox.

Du vil kunne bytte varen i 4 uger efter, at du har modtaget varen – ellers kan vi betale pengene tilbage.

Hvis de nye varer koster mindre end din oprindelige ordre, overfører vi differencen til din bankkonto.

Hvis den nye vare koster mere, skal du overføre differencen til os.

Hvordan bytter jeg en vare?
Kontakt os via telefon eller e-mail, inden du sender en vare tilbage. Dermed undgår du unødvendige omkostninger, som vi eventuelt kan opkræve.
Vi sender dig en elektronisk pakkelabel via e-mail (eller pr. post, hvis du ønsker det), så du bare skal aflevere pakken på posthuset.

Bemærk, at pakkelabelen ikke kan bruges til store pakker, der skal sendes med fragtfirma. Varer, som leveres med fragtfirma, skal også returneres med fragtfirma. Fragtfirmaet kontakter dig pr. telefon for at aftale en dato. Kontakt kundeservice, hvis du skal sende en stor pakke.
Så snart vi har modtaget din returvare, refunderer vi det beløb, du allerede har betalt, eller bruger det til en anden vare, som du ønsker at bytte til. For at undgå unødvendige gebyrer skal du IKKE annullere debet- og kreditkortbetalinger.

Vær opmærksom på følgende punkter:
- Du må ikke returnere varen pr. efterkrav!
- Du skal altid lægge en kopi af fakturaen med en bemærkning i returpakken.
- De returnerede varer må ikke have været brugt og skal være i original og ubeskadiget emballage.
Det vil ikke påvirke din fortrydelsesret, hvis du ikke opfylder ovenstående! Men vi kan opkræve yderligere omkostninger til dækning af efterkravsbeløbet og til ny emballage. Din reklamationsret i tilfælde af, at varerne er beskadiget ved modtagelsen, gælder dog stadig.

Din fortrydelsesret giver dig naturligvis stadig mulighed for at bytte varen.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret for forbrugere

Forbrugere har ret til at kunne fortryde et køb som beskrevet nedenfor. En forbruger er defineret som en fysisk person, der indgår i en retshandel med et formål, der ikke i overvejende grad kan henføres til kommerciel eller selvstændig erhvervsmæssig beskæftigelse.

Oplysninger om fortrydelse

Du har ret til at fortryde denne aftale inden for en måned uden at angive nogen særlig grund. Fortrydelsesfristen er én måned fra den dag,

  • hvor du eller en tredjemand, som du har udpeget, og som ikke er transportøren, har modtaget varen, hvis du har bestilt en vare eller flere varer i samme bestilling, og varen/varerne er leveret samlet eller
  • hvor du eller en tredjemand, som du har udpeget, og som ikke er transportøren, har modtaget den sidste vare, hvis du har bestilt flere varer i samme bestilling, og varerne ikke er leveret samlet eller
  • hvor du eller en tredjemand, som du har udpeget, og som ikke er transportøren, har modtaget den sidste delforsendelse eller den sidste del, hvis du har bestilt en vare, som leveres i flere delforsendelser eller dele.

Hvis du vil gøre brug af fortrydelsesretten, skal du meddele din beslutning om at fortryde købet til
Connox GmbH, Aegidientorplatz 2a, D -30159 Hannover, telefonnummer: +45 (89) 875584, e-mail: service@connox.dk

i form af en entydig erklæring (f.eks. et brev sendt pr. post, en telefax eller en e-mail). Der er mulighed for at bruge den fortrykte fortrydelsesformular, men det er ikke et krav.

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du afsender meddelelsen om fortrydelse før fortrydelsesfristens udløb.

Virkning af fortrydelse

Hvis du fortryder denne aftale, skal vi omgående og senest inden for fjorten dage fra den dag, hvor vi har modtaget meddelelse fra dig om fortrydelse af denne aftale, tilbagebetale hele det beløb, vi har modtaget fra dig, inkl. fragtomkostninger (med undtagelse af ekstraudgifter, der er opstået, fordi du har valgt en anden leveringsmetode end den, vi tilbyder som billigste standardlevering). Denne tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmetode, som du har anvendt ved betaling, medmindre der udtrykkeligt er truffet anden aftale med dig. Du pålægges ingen form for gebyrer i forbindelse med tilbagebetalingen.

Vi kan afvise at gennemføre tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne igen, eller indtil du fremviser dokumentation for, at du har sendt varen tilbage, afhængigt af hvilken af de to begivenheder der indtræffer først.

Varen skal sendes tilbage til os eller overdrages til os omgående og senest inden for fjorten dage fra den dag, hvor vi har modtaget meddelelse fra dig om fortrydelse af denne aftale. Fristen er overholdt, hvis varen afsendes inden udløbet af fristen på fjorten dage. Vi afholder omkostningerne til returnering af varer, der kan afsendes som pakke.

Du skal afholde de direkte omkostninger til returnering af varer, der ikke kan afsendes som pakke. Disse omkostninger anslås til højst at kunne udgøre ca. DKK 1.200,-.

Du skal kun betale for eventuel værdiforringelse af varerne, hvis denne skyldes håndtering af varerne ud over, hvad der er nødvendigt for at kontrollere varernes beskaffenhed, egenskaber og funktionsmåde.

Varer til returnering sendes til vores lager:

Connox GmbH, Münchner Straße 40 (Gebäude E), D-30855 Langenhagen

Erhvervskunder har fortrydelsesret, men hæfter selv for udgifter til returnering.

Slut med retten til at annullere

Retten til at annullere gælder ikke for levering af forseglede varer, hvis forsegling er blevet fjernet efter levering. Det skyldes at varen af sundhedsmæssige og / eller hygiejniske grunde, ikke længere er egnet til at blive returneret.

Læs også punkt "6. Tilbagebetaling ved fortrydelse" i vores Almindelige forretningsbetingelser.

For at få vist PDF, skal du have f.eks. Adobe Reader, som kan hentes på denne adresse helt gratis: http://get.adobe.com/da/reader/