• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Om os

Connox – vær unik

Møbler og tilbehør til hjemmet, der forvandler hele rummet; statement-møbler; møbler med historie; møbler med et navn – du finder mere end 25.000 unikke produkter hos Connox af internationalt anerkendte designere som Alvar Aalto, Verner Panton og Arne Jacobsen, såvel som lovende nye produkter fra nye designere. Mange af vores produkter har vundet designpriser og flere end 400 brands står inde for kvaliteten og produktionen af vores produkter. Tæt kontakt med designere og brands over hele verden gør os i stand til at nøje udvælge vores produkter og sikre, at kun de bedste designs i alle kategorier finder vej til shoppen. Find din favorit her.

Connox blev grundlagt af Thilo Haas og Kristian Lenz i 2005 og er nu en af de førende webshops med designermøbler og -tilbehør til hjemmet. Mere end 125 medarbejdere arbejder bag kulisserne hos Connox, og vi er et ungt og motiveret team, der deler en stor interesse for design. Vi arbejder sammen for at sikre, at du får den bedst mulige kundeoplevelse – med detaljerede produktbeskrivelser og designinspiration, certificerede sikkerhedsstandarder, exceptionelt hurtigt levering og et kundeserviceteam i topklasse, der sidder klar med hjælp og rådgivning.

De positive tilbagemeldinger fra vores kunder er vores motivation og belønning for vores hårde arbejde. De mange forskellige kundeoplevelser inspirerer og motiverer os til at blive endnu bedre.