Depot4design - Urban gardenUrban Garden : plantagere til dit hjem

Planter tilføjer ikke kun grønne accenter, men forbedrer atmosfæren i hvert værelse. Derfor er lejligheder og kontorer uundværlige i dag. Så bylejligheder og kontorer kan få en rigtig "havefølelse" med minimal vedligeholdelse, har Depot4Design sammen med designeren Patrick Nadeau nu udviklet et system med "rumgrønning": Urban Garden : En ny måde at plante planter på.

Planter er en vigtig del af vores anlæg: jo mere "grønt" vi ser i hverdagen, jo mere behageligt føler vi os. Planter i kontorer og stuer er de mest naturlige "luftfiltre" og på samme tid et designelement: de kan fungere som rumdelere eller øjenfangere og indstille "grønne" accenter. De har en positiv indflydelse på stuetemperaturen og holder luftfugtigheden i det optimale interval i hver sæson. Ulempen: Planter skal passe på den ene side, på den anden side passer plantekrukker ikke i alle rum.

Et bærbart stykke natur
Utilfreds med de eksisterende alternativer til at "grønne rummet" har den multi-prisbelønnede franske designer og arkitekt Patrick Nadeau nu udviklet et helt nyt tekstilplantningssystem til Depot4Design GmbH. Resultatet: Urban Garden . Det kombinerer fordelene ved hydroponik med fordelene ved konventionel jordplantning. De fleksible poser og sække lavet af coated tekstilstof er robuste og funktionelle, lette at pleje og garanterer langvarig vanding af alle konventionelle planter med et overraskende nyt design. Patrick Nadeau beviser igen og igen, for eksempel med sin installation Nature Individual 2008 i Paris - hvordan planter kan integreres i moderne interiører gennem innovative ideer. Til dette formål eksperimenterer han altid med forskellige materialer og viser, hvordan planter kan kombineres med uorganiske materialer på en spændende måde og stadig harmoniserer dem.

Letplejet langtids kunstvanding
Tasker og sække fra Urban Garden består af en robust, tekstil ydre hud og en vandtæt indre sæk med integreret dræningsfleece. Den inderste sæk er fyldt med lergranulat. Fleece kammeret tager planten sammen med kuglen af jorden. Den plantede indre pose placeres i tekstilomslaget. Dette gør URBAN GARDEN til alle indendørs planter som URBAN GARDEN urter, blomster og stueplanter - også dem, der allerede har stået i konventionel jord. Den største fordel ved denne type langvarig kunstvanding: pleje af planterne er mere behagelig og renere. Lergranulatet lagrer vand, mens dræningsfleece forhindrer vandstrømning. En vandstandindikator er inkluderet i hver plantepose og plantepose. Urban Garden kræver heller ikke underlag eller plantagerer, og de svejste indre og ydre poser forhindrer, at vand lækker ud.

Fleksibel vedhæftning
Tekstilplantagerne er praktiske, lette at pleje og åbner et komplet spektrum af nye muligheder for interiørdesign med planter. Planteposerne er fastgjort til væg- og loftsophæng fra Urban Garden såvel som til stænger, kroge, øje, bjælker eller gelænder ved hjælp af velcro-fastgørelseselementer på båndet. Op til fem planteposer kan hænges den ene under den anden og resulterer for eksempel i en rumdelere. Væg- og loftsophængssæt specielt udviklet til Urban Garden udvider muligheden for design.