Leveringsforsinkelser

Leveringsforsinkelser-– sidehoved

Kære kunde

Er du irriteret over, at det produkt, du har bestilt, endnu ikke er nået frem? Fik du oplyst en anden leveringsdato, da du bestilte produktet? Har du ventet længe på dit produkt, og er leveringsdatoen blevet ændret et par gange?

Vi forstår godt, at du er utilfreds, for det er vi også. Vi får normalt produkterne direkte fra de forskellige producenter og leverandører, og vi er – som du – deres kunder, og vil altid gerne have produkterne hurtigst muligt.

Leveringsforsinkelser er ikke det normale

Vi gør altid, hvad vi kan for at undgå leveringsforsinkelser. Vi har cirka 60 % af vores sortiment på lager, så vi kan sende de fleste produkter af sted til dig med det samme. Desværre løber vi indimellem tør for produkter på vores lager og er nødt til at genbestille produkterne, og så kommer leveringen til dig til at afhænge af producenter og leverandører. I sådanne tilfælde er det eneste, vi kan gøre, at give dig den leveringsdato, vi har fået at vide, og informere dig om de eventuelle ændringer, vi selv bliver oplyst om – alt sammen via e-mail.

Mulige årsager

Hvis en producent oplyser os en leveringsdato, stoler vi på dem og forventer, at produkterne kommer den dag. Men det sker ofte, at producenter og leverandører ikke formår at levere rettidigt. Hvis der er opstår uforudsete problemer, som for eksempel at efterspørgslen overstiger produktionskapaciteten, at en producent ikke leverer rettidigt, at nye produktionsanlæg ikke bliver færdige til tiden, eller at kvaliteten af produktionen ikke lever op til standarden, er det ikke sikkert, at producenterne kan beregne en præcis leveringsdato.

Problemer med bestemte producenter

  • Den danske producentBodum er i gang med at flytte produktionen fra Kina tilbage til Europa. På grund af de logistiske udfordringer, denne flytning medfører, er det muligt, at der vil være forsinkelser i forhold til Bodum-produkterne.

Vi vil gerne understrege, at dette ikke er almindeligt forekommende hos Connox, hvilket adskillige tilbagemeldinger fra kunderne beviser.

Herunder finder du en liste over produkter, hvor der er risiko for produktions- eller leveringsforsinkelser, så du er forberedt på dette, inden du bestiller. Leveringsdatoerne for produkterne på dette site skal opfattes som værende foreløbige, og vi kan ikke garantere, at de holder.

Produkter med leveringsproblemer