• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

101 Copenhagen

101 Copenhagen er et dansk designmærke, der blev grundlagt i 2017 og består af designerne Kristian Sofus Hansen, Nicolaj Nøddesbo og Tommy Hyldahl.


Ung designproducent fra København

101 Copenhagen er et dansk designmærke, der blev grundlagt i 2017 og består af designerne Kristian Sofus Hansen, Nicolaj Nøddesbo og Tommy Hyldahl. De tre kreative hoveder bag mærket har visionen om at skabe en verden fuld af smukt tilbehør med udsøgt håndværk, kvalitet og tidløst design. Derudover kombinerer de deres lidenskab for udvalgte materialer med raffinerede teksturer og organiske, rolige farveskemaer, der afspejles i vaser, dekorative figurer, borde og siddepladser.

Tidløs og klassisk på samme tid består 101 Copenhagen samlingen af omhyggeligt kuraterede genstande, der har en ting til fælles: De er inspireret af den japanske tilgang til materialer og teknologi. Designerne forsøger at flette denne asiatiske tilgang med den skandinaviske designtradition - resultatet er en meget holistisk arbejdsproces, der er præget af frihed, dynamik og minimalisme.

Side af 101 Copenhagen


De vigtigste designs