Altan

Emne: Altan

Gør din altan til en friluftsoase - med outdoor møbler og kreative ideer til få kvadratmeter.

Anbefalinger

Filter
< 1/19 >
Sortér: Mest populær  
producent  
Hovedkategori  
tilbud
nyhed

Hay – urtepotte med underskål  Hay – urtepotte med underskål M, grå 79,00 kr. *Hay – urtepotte med underskål  Hay – urtepotte med underskål XL, grå 159,20 kr. *Hay – urtepotte med underskål  Hay – urtepotte med underskål L, grå 142,00 kr. *Hay – urtepotte med underskål  Hay – urtepotte med underskål S, grå 63,00 kr. *Hay – urtepotte med underskål  Hay – urtepotte med underskål M, sort 95,00 kr. *Terra Nation – Rua Kiri parasol  Terra Nation – Rua Kiri parasol, sandfarvet 445,00 kr. *Born in Sweden – Bird Feeder foderkugle  Born in Sweden – Bird Feeder 149,00 kr. *Hay – urtepotte med underskål  Hay – urtepotte med underskål L, sort 145,00 kr. *Hay – urtepotte med underskål  Hay – urtepotte med underskål XL, sort 189,00 kr. *Hay – urtepotte med underskål  Hay – urtepotte med underskål S, sort 63,20 kr. *Hay – urtepotte med underskål  Hay - urtepotte med underskål XXXL, grå 549,00 kr. *side by side – WeinLicht lysestage side by side – WeinLicht lysestage, mosgrøn 225,00 kr. *


Varer pr. side: 12 36 Alle

Produktgrupper


Altaner – afslapningsoase

Hvis en altan er den eneste måde at tilbringe tid udenfor privat og uforstyrret på, bør den indrettes derefter. Udvalgte designere har set det som deres pligt at udvikle specielle produkter, der også passer til mindre altaner, samtidig med at de gør dem til stilfulde udendørsarealer.

Sommeren nærmer sig og dermed også længslen efter at ligge i solen og slappe af. Især for bymennesker med et stramt feriebudget er altanen om sommeren de vigtigste 5 kvadratmeter udenfor. Der er dog mange altaner, der ikke har plads til grillaftener eller sociale arrangementer med vennerne under åben himmel: Den traditionelle grillaften fylder for meget, de almindelige havemøbler fra byggemarkedet er for store og ligner alle de andre kedelige møbler på altaner i kvarteret.

Arkitekter og produktdesignere har endelig også indset problemet og har arbejdet på en løsning. Berlinerarkitekten Michael Hilgers beskriver sin virksomhed rephorm som en 'organisation for udviklingshjælp til altaner'. Det er muligt at udnytte plads, der før var ubrugeligt, med produkter som de forskellige Steckling urtepotter eller VertVert plantesystemet. F.eks. har Steckling urtepotten to separate planterum og er et originalt alternativ til altankasser i plastik. De kan nemt hænges fra gelænderet præcis, som man hænger en saddel.

Designer Henrik Drecker behandlede emnet altaner i sin specialeafhandling. Resultatet blev altangrillen Bruce. Bruce minder meget om en almindelig altankasse i sin form – det er kun grillpladen, der afslører, hvad det rent faktisk er. Bruce kan monteres på altanens gelænder eller på væggen, og det er derfor ikke længere noget problem at have en grillaften på altanen.

Men det er ikke kun unge og innovative designere, der har fokus på altanen. Også anerkendte virksomheder som den tyske producent af udendørsmøbler Weishäupl tilbyder lignende produkter til små arealer. Weishäupl præsenterer siddepladser, der er perfekte til mindre arealer med f.eks. altansortimentet.

Blogartikler