Aytm

Det ægtepar Kathrine og Per Gran Hartvigsen står bag det danske brand AYTM . Med AYTM ønsker de at sætte nye standarder for stil og design og skabe produkter af høj kvalitet, som er originale og unikke.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Ungt designfirma fra Danmark

Det danske mærke AYTM af det ægtepar Kathrine og Per Gran Hartvigsen, som med succes har AYTM Gran Living ApS siden 2004. Med Gran Living ApS designede parret bofaciliteter i høj kvalitet til førende møbelskæder og fik erfaring inden for trendspotting, udvikling af deres egne design og design af boligarealer. Denne oplevelse skulle vise sig at være gavnlig, når man grundlægger AYTM .

Kathrine Gran Hartvigsen siger om AYTM :”Vi tror, vi kan tilføje noget nyt til dansk design! Derfor investerede vi meget fra starten - hvilket også afspejles i størrelsen på vores første kollektion. ”

Formålet med AYTM er at give det luksuriøse danske design et nyt perspektiv for entusiastiske entusiaster, der er begejstrede for individuel stil og interiør. Målet er at vokse med AYTM og sætte nye standarder for stil og design. Hos AYTM er fokus på design. Et team af designere, arkitekter, tømrere, ingeniører og grafiske designere skaber unikke og originale produkter, der overrasker mennesker og er af høj kvalitet.

Side af Aytm