• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

AYTM

Bag det danske mærke AYTM ægteparret Kathrine og Per Gran Hartvigsen. Med AYTM ønsker de at sætte nye standarder for stil og design og skabe produkter af høj kvalitet, der er originale og unikke.


Oplev alle kollektioner og serier fra AYTM

Ungt designfirma fra Danmark

Bag det danske mærke AYTM står ægteparret Kathrine og Per Gran Hartvigsen, der har haft succes med at drive Gran Living ApS siden 2004. Med Gran Living ApS designede parret hjemmemøbler af høj kvalitet til førende møbelkæder og fik erfaring inden for trendspotting, udviklede deres eget design og designede boligarealer. Denne erfaring skulle vise sig gavnlig i grundlæggelsen af AYTM .

Kathrine Gran Hartvigsen siger til AYTM :”Vi tror, vi kan tilføje noget nyt til dansk design! Derfor investerede vi meget fra starten - hvilket også afspejles i størrelsen på vores første samling. "

Formålet med AYTM er at give luksuriøst, dansk design et nyt perspektiv for entusiastiske entusiaster, der er begejstrede for individuel stil og interiør. Målet er at vokse med AYTM og sætte nye standarder for stil og design. Fokus på AYTM på design. Et team af designere, arkitekter, tømrere, ingeniører og grafiske kunstnere skaber unikke og originale produkter, der overrasker mennesker og er af høj kvalitet.

Side af AYTM