• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Bibliotek

Opdag kreative ideer til dit eget bibliotek. Indret din egen læsekrog med designprodukter til bøger.

Produktgrupper


Indret din læsekrog: Sådan slapper du af med en god bog

Slap af, lad sjælen stresse af, fordyb dig i fantasiverdener – der er mange grunde til at begrave dig i en bog. Uanset om det er en roman, thriller eller faglitteratur – for at slappe helt af skal du have de rette omgivelser og en god bog. Læsekroge eller biblioteker får bogelskeres hjerte til at slå hurtigere. Her er nogle tips og tricks til at forvandle dit læserum til en afslappende læsekrog.

Rumdelere skaber hygge og alenetid
Er der ikke plads til et bibliotek, eller ønsker du at integrere din læsekrog i et rum i hjemmet? Det er intet problem! Med rumdelere kan du få lidt privatliv, mens du læser din yndlingsbog.

Når du har beslutter dig, så vær opmærksom på kriterier som rumakustik, rumstørrelse og lys. I vores rumdelerkategori kan du finde et organiseret udvalg. Hvis du har spørgsmål, er vores kundeserviceteam klar til at hjælpe dig!

Farveudvalg:

Fra farverig til afdæmpet

Hvis du ønsker at slappe af i dit læseområde, skal du være opmærksom på, hvilken stemning de forskellige farver skaber, når du vælger farver til vægge, rumdelere og bogtilbehør: Gul er opløftende og mentalt stimulerende. Derudover øger det også følelsen af rummets temperatur med et par grader. Blå fremmer afslapning og genopbygning. Hvis den anvendes i store arealer, virker rummet større. Afdæmpede farver og mørke træsorter skaber hygge. Dine personlige præferencer og din smag er afgørende.

Indirekte lys skaber stemning
Det er først og fremmest vigtigt, at der er noklys til at læse. Bordlamper eller gulvlamper passer særligt godt i dette tilfælde, da de ofte har arme, der kan drejes, så du selv kan indstille dit lys. Indirekte loftsbelysning og væglamper gør dette muligt.
Indret din læsekrog: bogreoler, læsestol og tilbehør
Når man elsker bøger, lever man side om side med dem. De små skatte bliver ikke gemt væk i aflåste skabe eller skuffer – de pynter flot på reoler, borde, kommoder og andre steder. Du kan indrette og kreere din egen læsekrog med en smukbogreol, en behagelig læsestol eller andettilbehør – bogmærker, bogholdere og bogstøtter. Du kan også finde et udvalg af arkitektur- og designbøger til dit personlige bibliotek. Vi ønsker dig god fornøjelse med at kigge og søge!