• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Broste Copenhagen - Eli bordservice

Broste Copenhagen - Eli bordservice

Japansk-inspireret keramisk bordservice

Det minimalistiske Eli-service fra Broste Copenhagen er kendetegnet ved dets afrundede kanter og bløde farver, der fremkalder tilknytning til moderne japansk service. Japansk kultur har en fin, sofistikeret æstetik, der ikke er tydeligere end på spisebordet.

Servicekollektionen har frem for alt æstetisk brug og består af fem keramiske genstande: kopper med eller uden håndtag, en lille charmerende kande, en skål og en rektangulær plade. De har alle en ting til fælles: den karakteristiske, forskelligt farvede base af objekterne, der minder om små fødder.

Forskellige typer glasur og farver

Eli er designet i forskellige farvede glasurer, der giver det et legende touch, hvor den reaktive glasur skaber en organisk følelse og sikrer, at to objekter ikke er nøjagtigt ens.

Men legen stopper ikke der: kun den bløde blå har en skinnende glasur - den reflekterer lyset og sætter livlige accenter på overfladerne. Den matte finish på de andre genstande er ikke-reflekterende og har en subtil overfladestruktur, der minder om natursten.

Perfekt til kombination

Eli bords livlige og bløde designsprog sikrer hverdagsdesignglæde og inviterer dig til at blande det med andre farver og bordservice. Eli-produkterne supplerer hinanden vidunderligt og er perfekte til at skabe et unikt og betagende spisebord.