• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Cane-line

Cane-line er en dansk designvirksomhed med speciale i fremstilling af funktionelle og komfortable udendørsmøbler. Ifølge mottoet "Life made comfortable" designer Cane-line møbler til indendørs og udendørs brug.

Tidløst moderne udendørsmøbler

Cane-line multifunktionelle kollektion består af produkter med maksimal fleksibilitet til forskellige vejrforhold rundt om i verden.


Oplev alle kollektioner og serier fra Cane-line

Danske udendørsmøbler med QuickDry-system

Cane-line er en dansk designvirksomhed med speciale i fremstilling af funktionelle og komfortable udendørsmøbler. Ifølge mottoet "Life made comfortable" designer Cane-line indendørs og udendørs møbler, der imponerer med kvalitet, innovative teknologier og komfort. Fokus er også på miljørigtig produktion af produkterne.

Cane-line multifunktionelle kollektion består af produkter med maksimal fleksibilitet til forskellige vejrforhold rundt om i verden. De stærke stel, UV-bestandige materialer og hurtigtørrende puder kan efterlades udenfor i skarpt solskin, silende regn og endda frost. QuickDry-systemet sikrer hurtig rengøring og lav vedligeholdelse. Derudover tilbyder Cane-line møblerne maksimal komfort og er derfor perfekte til haven, altanen eller terrassen.

Cane-line står for levende indendørs og udendørs møbler baseret på funktionelle, tidløse og socialt ansvarlige principper.

Side af Cane-line


 

Outdoor serie fra Cane-line

Med den moderne udendørsserie fra Cane-line kan haven, terrassen eller altanen indrettes individuelt, dekorativt og funktionelt.

De vigtigste designs