• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Cane-line

Cane-line er et dansk designfirma, der er specialiseret i produktion af funktionelle og komfortable udemøbler. I henhold til mottoet "Life made komfortable" designer Cane-line møbler til indendørs og udendørs brug.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Nyhed
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra Cane-line

Danske udemøbler med QuickDry-system

Cane-line er et dansk designfirma, der er specialiseret i produktion af funktionelle og komfortable udemøbler. I henhold til mottoet "Life made komfortable" designer Cane-line møbler til indendørs og udendørs brug, der overbeviser med kvalitet, innovative teknologier og komfort. Fokus er også på den miljøvenlige fremstilling af produkterne.

Den multifunktionelle kollektion fra Cane-line består af produkter med maksimal fleksibilitet til forskellige vejrforhold over hele verden. De stærke rammer, UV-resistente materialer og de hurtigtørrende puder kan forblive udenfor i lys sol, hældende regn og frost. QuickDry-systemet sikrer hurtig rengøring og lav vedligeholdelse. Derudover tilbyder Cane-line møbler maksimal komfort og er perfekte til haven, balkonen eller terrassen.

Cane-line står for livlige møbler til indendørs og udendørs brug baseret på funktionelle, tidløse og socialt ansvarlige principper.

Side af Cane-line


 

Outdoor serie fra Cane-line

Med den moderne Outdoor fra Cane-line kan haven, terrassen eller altanen indrettes individuelt, dekorativt og funktionelt.

De vigtigste designs