Cane-line

Cane-line er et dansk designfirma, der er specialiseret i produktion af funktionelle og komfortable udemøbler. I henhold til mottoet "Life made komfortable" designer Cane-line møbler til indendørs og udendørs brug.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra Cane-line

Danske udemøbler med QuickDry-system

Cane-line er et dansk designfirma, der er specialiseret i produktion af funktionelle og komfortable udemøbler. I henhold til mottoet "Life made komfortable" designer Cane-line møbler til indendørs og udendørs brug, der overbeviser med kvalitet, innovative teknologier og komfort. Fokus er også på den miljøvenlige fremstilling af produkterne.

Den multifunktionelle kollektion fra Cane-line består af produkter med maksimal fleksibilitet til forskellige vejrforhold over hele verden. De stærke rammer, UV-resistente materialer og de hurtigtørrende puder kan forblive udenfor i lys sol, hældende regn og frost. QuickDry-systemet sikrer hurtig rengøring og lav vedligeholdelse. Derudover tilbyder Cane-line møbler maksimal komfort og er perfekte til haven, balkonen eller terrassen.

Cane-line står for livlige møbler til indendørs og udendørs brug baseret på funktionelle, tidløse og socialt ansvarlige principper.

Side af Cane-line


 

Udendørs serier fra Cane-line

Med den moderne udendørsserie fra Cane-line kan haven, terrassen eller balkonen designes individuelt, dekorativt og funktionelt.