• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Collection

Inspireret af tidløse klassikere og aktuelle trends byder den interne Collection på stilfulde og praktiske tilbehør til hver sæson.

Bæredygtige og klimaneutrale produkter

Under produktionen har vi fokus på genanvendelige og miljøvenlige alternativer og en kvalitet, der sikrer en lang levetid.


Oplev alle kollektioner og serier fra Collection

Design efter dine ønsker

Inspireret af tidløse klassikere og aktuelle trends byder den interne Collection på stilfulde accessories og små møbler til hver sæson.
I produktudviklingen fokuserer vi specifikt på vores kunders ønsker og behov, som aktivt er med til at præge sortimentet.

Mangler du et produkt i vores Collection Vi ser frem til dine forslag og ideer til nye produkter via collection @connox.de

Bæredygtigt design hos Connox

Bæredygtighed er en topprioritet hos Connox. Alle produkter i Collection er 100% klimaneutrale. Når det kommer til materialer og emballage, har vi fokus på genanvendelige og miljøvenlige alternativer og en kvalitet, der sikrer holdbarhed for at undgå unødvendigt spild.

Udvalgte produkter som Book Hook eller Daily-serien fremstilles på lokale kunsthåndværksfabrikker i Tyskland og bærer derfor kvalitetsmærket: Made in Germany.