The Connox Collection - exklusivt design.
Connox Collection

Connox Collection

Connox Collection indeholder førsteklasses produkter med minimalistisk design lavet i Tyskland. Små oplag og materialer af høj kvalitet gør produkterne eksklusive.

Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Funktionelt og enestående: Connox Collection

Som en af de førende webshops med boligindretning - med mere end 10 års erfahring - arbejder vi hos Connox også direkte med talentfulde designere til at udvikle nye produkter til hjemmet til deres eget brand. Fokusset ligger på innovative små møbler og boligtilbehør. Minimalisme og funktionalitet er de vejledende principper i Connox Collection.

Tro mod vores motto "be unique", det er detaljerne og finesser, der gør Connox Collection designet til noget helt specielt. Lige fra det fleksible hyldesystem CoCo eller bogmærket lavet af træ (link 102230}Book hook(/link}), alle kan betegnes som enkle samtidig med, at de opfylder høje krav til funktionalitet og brugervenlighed.

Bæredygtigt design

Ved produktionen af rpodukterne tages der hendyn til naturressourcerne, således at de anvendes på en bæredygtig og miljøvenlig måde: Fra emballage til produktet. Connox Collection produkter er designet til at have en lang levetidog er derfor forarbejdet med omhu.

Tværfagligt design
Som en succesrig, international online shop for designermøbler, er vores opgave ikke kun at sælge, men også i at fremme (unge) designtalenter og godt håndværkskunst.

Med det i baghovedet arbejder vi sammen med etablerede designere (Studio Dreimann/Simon Kux) såvel som unge designstuderende og Autodidacts (Tell Ritterbach) , traditionelt håndværk (Stefan Lenz) møder moderne grafisk design (Studio Maven), og sigter altid mod at skabe møbler og boligtilbehør, der inspirerer med lang levetid, kvalitet og tidløs æstetik.

WE WANT YOU

Vi er altid på udkig efter nye designere, produkter og ideer. Vi ser derfor frem til interessante forespørgsler om at samarbejde Collection@connox.de

?
Connox Collection - Onlinekatalog
Hauseigene Möbel- und Accessoirekollektion von jungen Design-Talenten und ausgewählten Manufakturen.
Jetzt herunterladen