• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Conservatory

Udvid din bolig og skab en afslappende oase af fred i hele året i vinterhaven.

Produktgrupper


Opsætning af en vinterhave

En vinterhave giver dig muligheden for at slappe af året rundt uden at være afhængig af vejret. Det sikrer en sommerfølelse selv i den kolde sæson og bringer meget lys ind i huset. Med det rigtige vinterhuse og møbler til hjemmet kan du skabe et indbydende tilflugtssted.

Udestue møbler

Et behageligt opholdsområde inviterer dig til at blive hængende. Vælg polstrede møbler såsom Sofaer og Sofaborde kun hvis din vinterhave er godt isoleret og skyggefuld. Det stærke sollys såvel som kulde og varme kan skade konventionelle møbler.

Havemøbler er ideelle til det lyse rum, da det kan modstå ethvert vejr. et behageligt opholdsområde med Havestole og Haveborde.

Bænke
, havestole og Hængekøjer tilbyder ekstra plads til afslapning og solbadning. Et specielt højdepunkt er en behagelig Seat Cube Beanbag.

Så at du kan bruge en vinterhave om aftenen og i den mørke sæson, spiller belysningen en vigtig rolle. Bland direkte og indirekte lys og leveres ved siden af Loft - eller med fleksibel Stand - eller Bordlamper for en god atmosfære.

Tilbehør til vinterhaven

Placer puder, Tæpper eller speciel Udendørs tekstiler til en hyggelig atmosfære. Planter slører linjen mellem indvendigt og udvendigt. Blomsterpotter og Vaser hjælper dig med at finde det rigtige hjem til dine grønne elsklinger. Og hvis dit vinterhave har en direkte udgang til haven, så tænk på en praktisk Gulvmåtte.

Bliv inspireret og brug vores vinterhaveideer til at skabe en tilbagetog for dig selv, din familie eller dit besøg.