• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Adrien Gardère


Adrien Gardère

Adrien Gardère er en fransk designer født i 1972. Hans mål er at skabe relevante, legitime og letforståelige produkter, systemer og rum.

Gardère grundlagde sit designstudio i 2000, hvor der arbejdes med forskellige håndværk: møbler og let design, museografi og udstillingsdesign samt interiørdesign. Inden for kort tid lykkedes det den franske designer at indgå partnerskaber med store institutioner i internationale storbyer, blandt andet anerkendte navne som Louvre i Paris og Kennedy Center for the Performing Arts i Washington. Gardère har partnere selv i Egypten, Indonesien og Iran.

Adrien Gardère skabte en god dialog mellem traditionelle færdigheder og nye teknikker, mellem innovation og komfort, forståelse og følelse, videnskabelig ekspertise og pædagogisk finesse for Designere uden Grænser.

Gardères værker, som produceres af virksomheder som Artemide, Ligne Roset, Perimeter Editions, Krios Italia og Saazs, er resultatet af hans konstante analyse af den nuværende praksis og den kulturelle kontekst samt brug af produktionsværktøjer, nye materialer og avancerede teknikker.

Side af Adrien Gardère


Brands