• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Büro für Form


Constantin Wortmann

Kort efter, at de hver især havde afsluttet deres uddannelse i industrielt design, grundlagde Benjamin Hopf og Constantin Wortmann Büro für Form i München i 1998.

Siden da er de utrætteligt gået efter 'formernes poesi', der er en blanding af organiske og geometriske linjer.

Deres design rummer et element af humor og stræber efter en moderne stil. Et af designstudiets særlige fokusområder er design af møbler, lamper og tilbehør, men Büro für Form producerer også industrielle produkter. Duoen, der har base i München, har vundet adskillige priser for deres værker (herunder Form Design Award 2003, Design Plus Award 2004 og iF Design Award 2005). Alexander Aczél kom til Büro fur Form i 2001 som 'Grafisk designchef'.

I 2007 forlod Benjamin Hopf Büro für Form efter ni år med succes og startede sit eget designstudie i München. Constantin Wortmann har siden da stået for produktdesign. Alle produkter fra Büro für Form, der blev skabt mellem 1998 og 2006 er skabt af samarbejdet mellem de to designere. Den tyske designer Constantin Wortmann leger med betragterens opfattelse. Han studerede design i Hamburg og München.
Han betragter stadig lampedesigneren Ingo Maurer, som han var i praktik hos under sine studier, som en inspirationskilde og et forbillede. Sammen med Benjamin Hopf grundlagde han i 1998 Büro für Form. I 2007 forlod Benjamin Hopf firmaet og gik sine egne veje. Siden 1999 har han også haft et vellykket samarbejde med next, ledet af Thomas Schulte. Selv i dag assisterer han stadig på og designer forskellige lys- og kunstprojekter. I mine design kombinerer jeg ofte organiske former med velordnet geometri. Ved første blik ser det vildt ud med bugtende former – nærmest lidt kaotisk. Men når man ser nærmere efter, kan man se geometrien i de forskellige design.

Side af Büro für Form


Brands