• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Murken hansen


Murken Hansen

Intelligent og praktisk design fra Kreuzberg

Designkontoret Murken Hansen blev grundlagt i 1999 af Hauke Murken og Sven Hansen. Siden da har kontoret haft base i Berlins Kreuzberg-distrikt. De to designere karakteriserer deres produkter som en symbiose af enkelhed og mekanik.

Det tekniske aspekt af designene sikrer, at de færdige produkter er smarte og praktiske. Samtidig kan Murken Hansen lide at arbejde med arketyperne for et produkt, hvilket sikrer en vis grad af enkelhed og reduceret design.

Et typisk design af Murken Hansen er enkelt og har uventede, intelligente funktioner. For at holde designet så tæt som muligt på det færdige produkt udvikler de to designere først ægte modeller i en 1: 1 skala og overvåger både produktionsprocessen og omkostningsudviklingen.

Design af Murken Hansen er realiseret af Menu, Müller Möbelwerkstätten, Troika, Radius Design, Mawa Design, Depot4Design, Samsung og Nokia.

Mange produkter fra Murken Hansen er blevet tildelt designpriser, herunder Design Plus, Design Prize Switzerland, IF Design Award, Design Center Nordrhein Westfalen, tysk designerklub og Good Design Award Japan.

Side af Murken hansen