• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Wang & söderström


Usædvanlig designerduo fra Skandinavien

Wang & Söderström er en prisbelønnet, ung designerduo med base i København, Danmark. De beskriver sig selv som en "tværfaglig duo" - designer Wang og arkitekt Söderström kombinerer elementer fra kunst og design for at skabe unikke designobjekter.

Tim Söderström, født i 1988, uddannet sig fra Arkitekthøjskolen ved Det Kongelige Danske Kunstakademi i København.
Anny Wang, født i 1990, studerede design ved Academy of Design and Crafts i Göteborg, Sverige.

Sammen grundlagde de deres studie Wang & Söderström i København. Der vier de sig til at fusionere naturlige og digitale former. Hendes værker skubber grænserne for funktion og design, design og kunst. Naturlige former brydes igennem af tekniske organer, kunstige former suppleres med organiske mønstre.

Design gennem materiale

De to fokuserer især på de materialer, som de arbejder med. Deres mål: at indånde mere personlighed i formerne ved konstant at teste og sætte spørgsmålstegn ved materialerne og deres egenskaber. Hendes skulpturer er altid på den fine linje mellem funktion og kunst. Mange af hendes skulpturer er designet i hendes studie og først modelleret og revideret med en 3D-printer, før de er lavet af porcelæn, fajance og andre materialer. Det moderne design kombineres med århundreder gamle metoder og håndværk.
De færdige skulpturer er ofte abstrakte, men aldrig helt ikke-funktionelle, eksotiske, men aldrig ubehagelige.

Og samarbejde

Wang & Söderström liste over kunder er lang. Ud over designmærker som Hay og ittala har W & S allerede arbejdet med blandt andre Nobelprisorganisationen, New York Times, Nike og Burberry. Hendes skulpturer vises i udstillinger over hele verden, herunder Stockholm, Wien, Basel, Paris, Seoul og Tel Aviv.
Wang og Söderström er vindere af Adobe Nordic Creative Talent Awards og adskillige andre priser.

Side af Wang & söderström


Brands