• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Wallpaper * Design Award

Gå til produkter

Om Wallpaper * Design Award

Wallpaper * Award er en berømt Design, der hvert år uddeles af en international jury i topklasse til Wallpaper * magasinet. Det berømte britiske magasin uddeler " Wallpaper Design Award " i slutningen af hvert år og anerkender de mest opmærksomme mennesker, steder og produkter - fremragende og bemærkelsesværdig kunst og kunstnere, der viser verden, at ud over økonomisk og politisk kaos ikke alt er dårlig.

Mode, arkitektur, håndværk, Design ...

Hvert år forventer juryen gigantisk og vidtrækkende indsats. Eksperter inden for kunst, arkitektur, Design og mode beviser deres instinkt for hvad der er rigtigt og frem for alt når noget er rigtigt. Udover vinderne hædres også andre produkter og kunstnere. Disse vælges dog ikke af den internationalt anerkendte jury, men af Wallpaper * -medarbejderne og det overordnede netværk af sponsorer.

Wallpaper * blev grundlagt i 1996 af den canadiske journalist Tyler Brûlé og den østrigske journalist Alexander Geringer i London. Det er et IPC Media-magasin, der primært beskæftiger sig med rejser, Design, underholdning, mode og medier.