Tapet * design award 2019

Gå til produkter

Hvert år forventer juryen en gigantisk og omfattende indsats. Eksperter fra områderne kunst, arkitektur, design og mode beviser deres mening for, hvad der er rigtigt og frem for alt, når det er tid til noget at ske. Ud over vinderne tildeles andre produkter og kunstnere. Disse vælges dog ikke af den internationalt anerkendte jury, men af Wallpaper * -personalet og det overordnede netværk af sponsorer.

mere omTapet * Design Award 2019

Om tapetet * Design Award

Wallpaper * blev grundlagt i London i 1996 af den canadiske journalist Tyler Brûlé og den østrigske journalist Alexander Geringer, og er et IPC-mediemagasin med fokus på rejser, design, underholdning, mode og medierne. I 1997 solgte Brûlé magasinet til Time Warner, men forblev indtil 2002 som chefredaktør.

Det prestigefyldte britiske magasin tildeler "Wallpaper Design Award" i slutningen af hvert år og hæder de mest iøjnefaldende mennesker, steder og produkter - fremragende og bemærkelsesværdig kunst og kunstnere, der viser verden at ved siden af økonomisk og politisk kaos, ikke alt er dårligt,

Filter 

Farver  
Producent  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær