• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Gute Gestaltung

Gå til produkter

Design, der gør verden til et bedre sted: Den Gute Gestaltung

Gute Gestaltung konkurrencen vil være anderledes: i modsætning til sammenlignelige konkurrencer handler det mindre om perfekt polerede produkter med perfekt formet elegance og finesse, men snarere er fokus på ideer, der står over for vores tids sociale, økonomiske og tekniske udfordringer. Den Gute Gestaltung er arrangeret af den tyske designklub (DDC) i Frankfurt am Main.

At dette ikke er en klassisk produktdesignkonkurrence afspejles også i udbuddet og tildelingsproceduren: ingen klassisk jury bestemmer vinderne. Hvert år inviterer DDC alle deltagere til symposiet, og alle vælger det vindende bidrag sammen.

Annonce i tre kategorier

Gute Gestaltung prisen tildeles i tre kategorier: produkt til produktdesign, rum, til arkitektonisk eller social fysisk planlægning og kommunikation til kampagner og koncepter. Beskytteren er den tyske arkitekt og designteoretiker Friedrich von Borries.
DDC har afholdt årligt Gute Gestaltung Deltagerne er designere af alle designområder eller klienterne, de faktiske kunder, individuelt eller sammen.

Yderligere oplysninger omGute Gestaltung Preis