• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Good Design Award (USA)

Gå til produkter

Design af den absolutte topklasse: The Good Design Award

The Good Design Award (GDA) er en af de mest eftertragtede designpriser i verden. Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design er arrangør, arrangør og donor af Good Design Awards. Det er den mest prestigefyldte kulturinstitution i Chicago og det eneste museum af sin art i Amerikas Forenede Stater. Juryens beslutningskriterier, der består af repræsentanter for virksomheden, internationale diplomater og fagfolk fra design- og kunstscenen, er frem for alt produktets innovation, form, materiale, konstruktion, koncept, funktion, nytte og æstetiske indtryk.
Den, der vinder GDA, har lov til at bruge det berømte Good Design-logo på deres produkter, som blev designet af den legendariske grafiske designer Mort Goldsholl.

Fra papirclips til rumfærge

Allerede i 1950 af Edgar Kaufmann, jr. etableret, uddeles Good Design Award årligt til sofistikerede og innovative designudkast. Grundlæggerholdet er lige så førsteklasses som selve prisen: F.eks. Bidrog designlegenderne Charles og Ray Eames og Alexander Girard til GDA.
Good Design Award er en af de ældste og mest traditionelle designpriser, der uddeles over hele verden. Rækken af indsendelser fra over 50 lande er gigantisk: fra papirclips til rumfærger. Udvalgte stykker præsenteres på de tre årlige udstillinger.

Hvert år modtages der omkring 3000 ansøgninger fra over 40 nationer der, der ønsker at sikre en af de eftertragtede trofæer.

Yderligere oplysninger omGood Design Award