Good design award 2019 (usa)

Gå til produkter

Allerede 1950 af Edgar Kaufmann, jr. Grundlagt uddeles prisen Good Design hvert år til sofistikerede og innovative designdesign. Good Design Award er en af de ældste og mest traditionelle designpriser verden over.

Arrangøren, arrangøren og grundlæggeren af Good Design Award er Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design. Det er den mest prestigefyldte kulturelle institution i Chicago og det eneste museum i sin art i Amerikas Forenede Stater. Hvert år modtages omkring 3000 ansøgninger fra mere end 40 nationer der, der ønsker at sikre en af de eftertragtede trofæer.

mere omGod designpris

Conmoto - spænding

Om prisen for god design

Juryens beslutningskriterier, der består af repræsentanter for virksomheder, internationale diplomater og fagfolk fra design- og kunstscenen, er frem for alt innovation, form, materiale, konstruktion, koncept, funktion, nytteværdi og æstetisk indtryk af produkterne.

Vinderne af Good Design Award inkluderer licensen til at bruge Good Design-logoet, som blev designet i 1950 af den amerikanske industridesigner Mort Goldsholl.

Filter 

Farver  
Producent  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær