• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Eldvarm

Eldvarm er kendt for at fremstille elegant tilbehør i skandinavisk stil til pejsen i hjemmet. Pejsetilbehøret, der er fremstillet i Frankrig, er enkelt og flot.


Stilfuldt pejsetilbehør

Hvis det er koldt og ubehageligt udendørs i flere måneder, er pejsen husets hjerte. Hele familien samles omkring ilden, og flammerne ansporer til interessante samtaler. Louise Varre, administrerende direktør i Eldvarm, elskede disse stunder, da hun var en lille pige.

Louise gjorde sin passion til en forretning. Eldvarm er kendt for at fremstille elegant tilbehør i skandinavisk stil til pejsen i hjemmet. Produkterne, der fremstilles i Frankrig, er enkle og smukke.

Brændeovnstilbehøret er fremstillet i pulverlakeret metal og detaljer i messing fra Sverige, og læderet er garvet af det svenske garveri Tärnsjö, der anses for at være en af Europas førende producenter af vegetabilsk garvet læder. Børstehårene er lavet af hestehår og fremstillet på traditionelle maskiner i en familievirksomhed i Nantes i Frankrig. Det ubehandlede træ kommer fra bæredygtige skove i Frankrig. På produktionssiden er der stor fokus på at sikre, at materialerne forbliver så naturlige som muligt med minimal indvirkning på miljøet, og de enkelte dele samles på Eldvarm-fabrikken i Frankrig.

Adapei er ansvarlig for produktemballering og klargøring til forsendelse. En organisation, der går op i, at mentalt handicappede har et godt job, og dermed yder et vigtigt bidrag til og engagerer sig i samfundet. For Louise Varre er det vigtigt, at det miljømæssige fodaftryk er så lille som muligt, og at fremstille produkterne lokalt ved brug af genanvendelige materialer, når det er muligt.

Side af Eldvarm