• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Bordopdækning

Det er kendetegnet ved slanke linjer, poetiske vinkler og brugen af massivt, FSC®-certificeret træ, som inviterer dig til at udforske, røre og opleve møblerne med alle dine sanser.

Gå til produkter

Til festlige lejligheder, hverdagens måltider, en middag med levende lys, sociale arrangementer eller en middag for én: Forskellige anledninger giver forskellige muligheder for at ændre stemningen ved bordet. Valget af bordservicet og især tilbehøret har stor betydning for stemningen ned bordet. Vi har fokus på detaljen og viser dig, hvordan du kan dække et festligt bord.

Ideer til et dækket julebord, kaffebord og morgenmadsbord

For at kunne opfylde de enkelte krav, der stilles i hver situation omkring spisebordet, er der behov for mange forskellige ting, som hver især har deres betydning. Festlige lejligheder stiller helt særlige krav, men i dagligdagen er der mest brug for holdbare og robuste produkter.

Ved julebordet er det vigtig med naturlige lyskilder. En borddyg er essentiel på et traditionelt julebord sammen med servietringe.

Ved nogle måltider skal der lidt ekstra til: På et kaffebord skal der f.eks. være mælk og sukker, og hvis du serverer salat, skal der være eddike- og olieflasker. Hvis du vil have æg til morgenmad, skal du bruge et æggebæger og sikkert også et saltkar. Skal du servere en drink for vennerne? Så skal de også have lidt forskellige snacks.

Lad dig inspirere af vores verden af emner såsom "borddækning"!

Alle varer fra denne kategori En verden af temaer

Produktgrupper