• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Designrejse: Berlin

Banner: Design Destination Berlin

Gå til produkter

"Berlin er mere som et kontinent end en by", mente Jean Paul. Dengang kunne den klassiske forfatter slet ikke forestille sig, hvad den tyske hovedstad skulle blive til i dag. Berlin har for længst udviklet sig fra en grim ælling til en smuk svane, der ikke behøver gemme sig i internationale sammenligninger.

Det er stadig i de trendy områder i den østlige del af byen, at kulturen og det gode liv siges at udspille sig. Men en ny designkultur er i stærk vækst i den vestlige del, og den har definitivt forvandlet Berlin til en trendsætter blandt tyske byer.

Udvalget varierer fra små designbutikker med mange vintagemøbler og uforfalskede hemmeligheder til arkitektur, klubber og designhoteller som det nyligt åbnede Bikini Berlin med dets komplette møbelkollektion designet af Werner Aisslinger, årets A&W Designer 2014 (Architektur & Wohnen).

Der gøres meget for at fremme miljøbeskyttelse og bæredygtighed i Berlin. Mere end i nogen anden tysk by ser man ideer opstå og udvikle sig til egentlige trends - fra bylandbrug til 0-energi huse, som endda opføres af den tyske forbundsregering. Berlin er farverig, ikke mindst når det gælder design.

Alle varer fra denne kategori En verden af temaer