• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Gå til produkter

Bliv fortryllet af ildens magi! Ild er et af de fire elementer, og den har virket inspirerende, tiltrækkende og fascinerende siden tidernes morgen. Tag dig god tid, og nyd at kigge på naturelementet, der leger i pejsen, i hyggeligt selskab med dine venner eller alene med et glas vin eller en god bog.

Hyggestunder i stuen stiller nye krav. Pejse er nu et must-have i ethvert hjem. Men hvad gør du, hvis der ikke er forbindelse til en skorsten? Og tilbuddet fra forhandleren ikke passer til indretningen? Disse behov blev startskuddet til nye, mobile pejseløsninger baseret på bioethanol eller brændende gel.

På fast grund eller på vandet, i soveværelset, badeværelset eller stuen. Brændende gel eller bioethanol gør det muligt at have levende ild uden en skorsten. Den anden fordel: Det minimalistiske design passer til enhver smag og stil.

Generelle råd:
- Pejse, der brænder ved hjælp af gel eller bioethanol, er ikke omfattet af reglerne for brandbeskyttelse og kan placeres overalt i hjemmet uden forbindelse til en skorsten
- Producenterne anbefaler brug af gel eller bioethanol
- Indbyggede pejse spreder en behagelig strålevarme, men er ikke egnede som varmekilder
- Husk at lufte lidt ud, f.eks. ved at åbne et vindue, mens pejsen er tændt, da biopejsen forbruger ilt svarende til 2-3 stearinlys

Alle varer fra denne kategori En verden af temaer

Produktgrupper


Relaterede varemærker