• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Fatboy

Det hele startede med den oprindelige sækkestol designet af Jujja Setälä. I 1988 designede finnen et produkt, som senere skulle blive kendt som det 21. århundredes sækkestol.

Oplev Fatboy


Oplev alle kollektioner og serier fra Fatboy

Det hele startede med den oprindelige sækkestol designet af Jujja Setälä. I 1988 skabte den finske designer Setälä skabt et produkt, der senere skulle blive kendt som det 21. århundredes sækkestol. Succeshistorien om Fatboy begyndte i 2002, da Alex Bergman fra Holland overtog rettighederne til design og markedsføring af den oprindelige sækkestol.

Fatboy Original sækkestol

Den oprindelige Fatboy sækkestolvar fra begyndelsen spændende, utraditionel og fuld af vitalitet. Det er sådan, at den behagelige Fatboy sækkestol fik fans over hele verden. For nogle var Fatboy sækkestolen næsten lidt provokerende, men for de fleste er den designede sækkestol simpelthen komfortabel og fuld af sjov. Det var sådan, at Fatboy begyndte at udvide sin kollektion løbende. I dag tilbyder Fatboy ikke bare sækkestolen i alle mulige varianter, men sælger også produkter til unge og gamle, små og store, til tobenede og firbenede væsener, der gør dagligdagen den lille smule sødere.

Med sit venlige udseende har Fatboy Original sækkestolen altid været et slags familiemedlem for fans af Fatboy. Hvert produkt har sin egen personlighed, unikke karakter og forskellige egenskaber.

Familien

I mellemtiden har Fatboys Original sækkestolen fået mange søskende. Nogle er meget hyggelige (f.eks. Headdemock hængekøjen), andre er forholdsvis robuste som f.eks. Fatboy Outdoor sækkestolen, mens andre er meget blomstrede, såsom Fatboy Marimekko. Nogle føler sig godt tilpas indendørs, andre udendørs. Nogle er diskrete, mens andre skiller sig ud. Som familiemedlemmer er de vidt forskellige og spænder fra Original sækkestolen til Junior sækkestolen, Headdemock hængekøjen, Buggle-Up Outdoor sækkestolen, Krukski skamlen og Baboesjka gulvpuden, Fatboy Stonewashed sækkestolen og meget mere – sammen er sækkestolene, puderne, kubusserne og loungemøblerne uovervindelige. Det er meget mere end blot en sækkestol: Fås som Fatboy Doggielounge og Fatboy Junior sækkestol for børn.

Fatboy Indoor kollektion

Med Fatboys indendørsprodukter, såsom den oprindelige sækkestol, bliver livet så hyggeligt, at du aldrig vil udendørs igen. Afslapning og det "legende loungeliv" bliver livets nye motto. Indendørsprodukterne fra Fatboy er behagelige i alle indendørs omgivelser, i alle hjem og lejligheder og i enhver by. Først og fremmest er der Original sækkestolen, da den også findes med udskifteligt betræk, i den stenvaskede udgave og som Junior sækkestol. Leg med sækkestolen eller med "rigtige" puder som Cuscino, nyd følelsen og den uforglemmelige indendørs lounge-oplevelse – legende og med masser af sjov.

Fatboy Outdoor kollektion

Hvis vejret er for godt til at blive inde, kan Fatboy produkterne også forvandle haver, strande eller parker til en lounge. Kombiner sækkestolen, Fatboy Picnic Lounge og gulvpuden som ønsket, og skab det udendørs område, du drømmer om. Outdoor Fatboy versionen er yderst holdbar. En frilørdag begynder med Fatboy på balkonen, hvor I kan nyde solen på sækkestolen, der har plads til to. Leg med børnene, slap af, og nyd, at I er udenfor sammen. Fatboy Outdoor kollektionen tilpasser sig din personlige situation og kan godt lide at være en del af legen!

Fatboy lampe og Fatboy hængekøje

Fatboy producerer mere end bare sækkestole og puder. Med Fatboy Edison the Grand har den hollandske virksomhed lanceret en stilfuld og funktionel lampe. Den anvender den nyeste LED-teknologi – også i bunden – og er egnet til både inden- og udendørs brug, da den har en vandtæt belægning. Naturligvis fås Fatboy lampen også med farverige og sjove lampeskærme, der spreder glæde.

Alle, der kan lide at slappe af i vandret position, vil elske Fatboy hængekøjen. En Fatboy hængekøje fås i mange farverige og diskrete farver, så der er noget for enhver smag. Outdoor produkterne er også nemme at rejse med, da de leveres med en bæretaske.

Fatboy livsstilen

Outdoor sækkestolen eller Fatboy Junior, lampen eller puden – alle disse designerprodukter legemliggør den hollandske virksomheds filosofi, "Fatboy livsstilen", som er synonym med en blanding af medfølelse, tolerance, åbenhed og humor. Fatboy produkter ser verden fra et andet perspektiv – med livslyst og kreativitet.

Side af Fatboy


De vigtigste designs