• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Fermob

Fermob har i mere end 20 år fremstillet udendørsmøbler og gjort terrasser og haver mere attraktive. Fermob møbler har overlevet alle modetrends med deres langlivede årlige kollektioner.


Oplev alle kollektioner og serier fra Fermob

Fermob – designermøbler til haven

Den franske virksomhed Fermob fremstiller møbler, der er lige så farverige som haverne selv. Møblerne er lige så smukke, indbydende og levende som haverne selv. Fermob møblerne er bløde og farverige og fremstår med enkle folde-, opbevarings- og transportmekanismer!

Fermob har i mere end 20 år fremstillet udendørsmøbler og gjort terrasser og haver mere attraktive. Fermob møbler har overlevet alle modetrends med deres langlivede årlige kollektioner. Fermob bygger på dygtigt håndværk og forsøger med sine moderne design at skabe en moderne livsstil til haven. Med fantastiske farver!

Fermob har altid lagt vægt på sit design og værdsætter nye trends, glæde og lidenskab. Fermob arbejder sammen med internationale designere (Pascal Mourgue, Frédéric Sofia, Harald Guggenbichler) og bryder med traditionel haveetikette med de nye kollektioner og den gennemførte indretningsstil.

Udendørsmøbler i metal

Fermob møbler er fremstillet af metal eller er kombineret med andre materialer såsom modstandsdygtige udendørstekstiler (PVC-belagt polyester/svejset garn). Fermob fremstiller også møbelserier i aluminium og stål. Uanset om Fermob bruger stål og aluminium, er det altid kvalitetsmaterialer. Fermobs design tager udgangspunkt i innovationer fra bilindustrien. Det gør, at møblerne altid kan anvendes uanset vejrforhold. Møblerne er også beskyttet mod korrosion med et belægningssystem, der tæller blandt de bedste i Europa.

Virksomhedens kultur bygger på bæredygtig udvikling og miljøbeskyttelse. For Fermob er det en selvfølge, at disse koncepter indarbejdes i processen, og at møblerne skal kunne anvendes udendørs og forskønne terrassen.

– Nogle af dele af en kollektion, der anvendes til produktion af sæder og ryglæn til tekstilerne til Fermobs udendørsmøbler (Toile Technique d'extérieur –TTE –), som er meget behagelige og lette at rengøre, genbruges i det eksklusive og patenterede genbrugssystem Texyloop.
– Fermob organiserer bortskaffelsen af sit affald direkte på produktionsstedet og har gjort det i næsten 10 år. Fermob var den første møbelproducent til at underskrive VARAPE **-aftalen.
– Fermob investerede allerede for 10 år siden i et emissionsfrit lakeringssystem, hvor der kun bruges farver uden opløsningsmidler.
– Fermobs produktudviklere og designere lægger vægt på bæredygtig udvikling og har i 20 år især koncentreret sig om at skabe de lettest mulige design samt om at optimere brugen af råmaterialer og emballage.

Side af Fermob


De vigtigste designs