• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Fermob

Fermob har udviklet og produceret udendørsmøbler i 20 år med det formål at gøre terrasser og haver stadig mere attraktive. Ligesom haverne er møblerne smukke, muntre og fulde af liv. Med enkle mekanismer er Fermob møbler en sand fornøjelse.

Bæredygtige møbler i ekstraordinære farver

Bæredygtig udvikling og miljøbeskyttelse danner grundlaget for virksomhedskulturen. For Fermob er det en selvfølge at indarbejde disse koncepter i fremstillingsprocessen, især da møblerne er beregnet til at stå udendørs, til at dekorere og forskønne terrasserne.


Oplev alle kollektioner og serier fra Fermob

Fermob - designermøbler til haven

Det franske firma Fermob laver møbler lige så farverige som haverne. Ligesom haverne er møblerne smukke, muntre og fulde af liv. Med enkle mekanismer, der gør det nemt at folde, lægge væk og transportere, er Fermob møbler en blid og farverig fornøjelse!

Fermob har udviklet og produceret udendørsmøbler i 20 år med det formål at gøre terrasser og haver stadig mere attraktive. Med kollektioner, der beriges hvert år, holder Fermob-møbler længere end moden eller forventer, at industriudviklingen bliver endnu mere holdbar. Ved at kombinere traditionelt håndværk og moderne møbeldesign stræber Fermob efter at gøre livet i haven til en selvstændig levekunst. Med skønne farver!

Fermob har altid lagt stor vægt på designet af sine kreationer, hvilket tillader nye trends at spire og glæder og ønsker at dukke op. For at bryde stærkere med koderne i den traditionelle have, tøver Fermob ikke med at gå internationalt
anerkendte designere (Pascal Mourgue, Frédéric Sofia, Harald Guggenbichler), der sammen med det fantasifulde interne planlægnings- og udviklingskontor løbende reviderer mærkets flagskibsmodeller.

Udendørs metalmøbler

Fermob-møblet er enten lavet udelukkende af metal eller kombineret med andre materialer som rivefaste tekniske udendørstekstiler (polyester med PVC-belægning / svejset garn). Som stålspecialist producerer Fermob også møbellinjer i aluminium. Uanset om det er stål eller aluminium, er metallet altid af højeste kvalitet. Fermob er afhængig af innovationer udviklet af bilindustrien for at tillade dets møbler at blive brugt under alle vejrforhold. Møblerne er desuden beskyttet mod korrosion ved hjælp af en eksklusiv Fermob-proces i et belægningssystem, der er et af de mest effektive i Europa.

Fermob producerer bæredygtigt og miljøvenligt

Bæredygtig udvikling og miljøbeskyttelse danner grundlaget for virksomhedskulturen. For Fermob er det en selvfølge at indarbejde disse koncepter i fremstillingsprocessen, især da møblerne er beregnet til at stå udendørs, til at dekorere og forskønne terrasserne.

  • Siden september 2007 er affaldsstykkerne fra udendørsstofferne (Toile Technique d'Extérieur -TTE-), der er brugt i nogle kollektioner til fremstilling af sæder og ryg på Fermob møbler, meget behagelige og nemme at vedligeholde, genbrugt gennem den eksklusive og patenteret genbrugssystem Texyloop genbrugt.
  • Fermob har sorteret affald i sit hovedkvarter og i produktionsanlægget i næsten 10 år. Fermob var den første virksomhed i møbelindustrien, der underskrev VARAPE**-aftalen.
  • Fermob investerede for 10 år siden i et emissionsfrit malersystem, som i dag kun bruger opløsningsmiddelfri maling.
  • I 20 år har Fermobs produktudviklere og -designere lagt stor vægt på at sikre, at kravene til bæredygtig udvikling overholdes, især indsatsen for at opnå lethed og ved at optimere råvarer og emballage.

Side af Fermob


De vigtigste designs