Flos - Aim belysningsserie

Flos - AIM pendellampe - samling - studio
Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


AIM-lampekollektionen fra Flos inkluderer revolutionerende pendellampedesign af den franske designerduo Ronan & Erwan Bouroullec, hvor æstetik og funktionalitet udgør en harmonisk enhed.

AIM-lysene fra designbrødrene Bouroullec sætter spørgsmålstegn ved mindst to maksimale lysdesign. Den første maksimal er den centrale placering af lyskilden, der er resultatet af den respektive skæringspunkt mellem diagonalerne i et rum. AIM pendellampen bryder med denne tradition og muliggør en helt fri belysningssammensætning. Med det ekstra lange kabel sætter Bouroullec spørgsmålstegn ved den anden maksimale. Det overvejende funktionelle element i lysdesign hos AIM bliver et centralt designelement med en æstetisk funktion.

Takket være de særligt lange kabler kan AIM-lysene monteres fleksibelt hvor som helst i rummet. I kombination med flere lys oprettes en ægte lysskov. Lysene er en fortsættelse af lysinstallationen Lianes, der først blev vist i 2010 i Kreo-galleriet i Paris. AIM er en industriel fortsættelse af denne installation, som ikke har mistet sin oprindelige kreative karakter.

AIM pendellampe er så fleksibel som du er. Bliv kreativ og design en lys installation i henhold til dine behov, eller brug AIM målrettet som et ensartet blikfang.