• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Flos - Ic belysningsserier

Flos - IC-samling - banner

Lys med filigranlinjer og runde lysende elementer

Flos IC-kollektionen udforsker balance. Serien består af bordlamper, væglamper, pendellamper og loftslamper, hvis grundform er en kugle, der er helt symmetrisk i enden af stangen.

Designer Michael Anastassiades fortæller."Jeg så tilfældigvis et videoklip af en kontaktjugler på internettet. Han rullede et par kugler rundt, bevægede dem over hans arme og fingerspidser. Og da jeg blev hypnotiseret af magien i hans evne, virkede kuglerne helt ubevegelige. Jeg ville fange netop det øjeblik. Det var mit udgangspunkt. "

Kontrasten mellem filigranlinjer og voluminøse lysende elementer, lavet af metal og opaliseret glas, skaber en meget speciel charme i Flos IC-kollektionen. Materialet minder om de tider, der er gået, mens det formelt placeres i en ny kontekst. Det matte armaturhoved lavet af opalt glas giver blødt og dæmpbart lys, der distribueres i rummet uden blænding og er især velegnet til stuen og soveværelset med sin hyggelige stil.

De første bogstaver IC stammer fra koder, der blev brugt af det engelske politi til at rapportere den påståede etnicitet til en vagt, der blev stoppet på gaden. Så IC1 står for en hvid person eller en nordeuropæisk type, IC2 betyder middelhavs europæisk / spansktalende type, IC3 angiver en afrikansk / afro-caribisk person osv. Dette er en legende historie til at definere de forskellige designs, ifølge den cypriotisk-britiske designer Michael Anastassiades.