• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Form & refine

Form & Refine processer og foredler fremtidssikre materialer og skaber med omhu og håndværk bæredygtige produkter, der stadig er inspirerende, selv efter årtier.


Oplev alle kollektioner og serier fra Form & Refine

Bæredygtigt design fra Skandinavien

Form & Refine er en ung, dansk interiørmærke Form & Refine der bruger de fineste materialer og lægger Form & Refine vægt på bæredygtighed. Møbler, keramik og hjemmetekstiler materialer behandles i deres oprindelseslande under hensyntagen til de lokale kunsthåndværkstraditioner for at skabe designobjekter i skandinavisk stil, der understøtter lokale markeder og dermed får værdi selv.

Lokale håndværkstraditioner

En fælles vision af danskerne Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen og Lasse Lund Lauridsen skabte interiørmærket Form & Refine i 2018. Grundlæggerne havde til hensigt at skabe et mærke af høj kvalitet, der sporer materialer tilbage til deres oprindelse, samtidig med at de beskytter jorden og bevarer traditionelle traditioner med dens designfilosofi.

Fair textiles fra Bolivia

Form & Refine fremstiller tæpper, puder og andre tekstiler fra Alapaka-fibre. Producenten får disse fra et alpakka-andelsselskab i Bolivias højplatå. Dette understøtter ikke kun alpakkabøndernes arbejde, men hjælper også med at bevare deres vævningsevner og viden.

Ler fra Portugal

Form & Refine tonen for keramik som vaser og kanner fra Alcobaça i Portugal. Der bruges traditionelle keramikteknikker til at fremstille porcelæn.

Træ fra Danmark

Damsbo-skoven på den danske ø Fyn er kilden til de danske skove, der bruges af Form & Refine : ask, ahorn og eg. Siddemøbler, borde og mange andre designgenstande er lavet af dem.

På hvert produktionssted Form & Refine retfærdige og respektfulde partnerskaber med de lokale kooperativer og små producenter. Fordi fabrikanterne er overbeviste om, at de bedste specialister kan findes i det land, hvorfra materialet kommer. Deres ekspertise og håndværk afspejles i sidste ende i produkterne og deres kvalitet.

Side af Form & refine