• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Frama

Bevidst levende, naturlige materialer, geometriske former og den højeste kvalitet: dette er Frama mærket står for. Siden den første samling i 2011 har de selvsikre skandinaver hurtigt etableret sig i verdenen af hjemmedesign.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra Frama

Ungt design fra Danmark

Bevidst stue, naturlige materialer, geometriske former og den højeste kvalitet: dette er Frama mærket står for. Siden den første samling i 2011 har de selvsikre skandinaver hurtigt etableret sig i verdenen af hjemmedesign. Danskernes store opfindsomhed kommer til udtryk i et stort antal forskellige genstande: Sortimentet spænder fra møbler som hylder, sideborde og skænke til lys og velduftende håndsæber.
Mangfoldigheden er stor, principperne er klare. Frama arbejder konstant på at kombinere gammelt og nyt, traditionelt og moderne, digitalt og analogt. Essensen af skandinavisk design afspejles i deres smukke produkter: form følger funktion, design møder nytte. Resultatet er produkter, der passer helt tidløst ind i enhver atmosfære.

Inspiration fra kvarteret

En stor inspiration for Frama er nabolaget i deres studie. Det unge Frama team, der ligger i Nyboder-distriktet, ånder den opfindsomme ånd og vandring i det tidligere søfarendes distrikt hver dag sammen med menneskelig kreativitet og industriel charme. Denne unikke atmosfære afspejles også i produkterne fra Frama :Adam-skammel hylder det klare danske design fra 1950'erne.

Side af Frama