• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Unikke gaverUnikke gaver – alt andet end almindelige

Vi har brug for gaver til forskellige lejligheder i løbet af året. Jul, fødselsdage, bryllupsdage og jubilæer – alle de forskellige mærkedage kræver kreativitet. Unikke gaver kan være mange ting: en lille personlig gave, en fin gestus eller en chance for endelig at sige "tak". Vores kategori "Unikke gaver" indeholder et udvalg til dig. Lad dig overraske og inspirere.

Unikke gaver i interiørshoppen – oversigt over dine fordele

Personlige gaver – en gave til enhver lejlighed

Der findes mange produkter, som kan gøres ekstra specielle med et personligt touch. Den mest populære variant er lykønskningskortet. Udvendigt har det et flot motiv, men indvendigt er der god plads til at skrive en hilsen og en personlig tekst. Vores kategori Lykønskningskort indeholder et stort udvalg af kort. Til de øjeblikke, hvor billeder siger mere ord, er en billedramme en god idé. Intet forbinder folk som fælles minder. Nogle af disse oplevelser er fanget på billeder. Når du sætter disse billeder i en ramme, skaber du varig glæde hos modtageren. Brug for eksempel Clothesline ramme fra Umbra, der giver indtryk af, at billederne hænger på en tørresnor, ved hjælp af snoren og pladsen imellem dem.

År efter år – nissegaver eller julegaver

December er tid til nissegaver. På kontoret, i skolen, i klubben eller blandt venner – du har brug for nissegaver overalt. Slip for at bryde hjernen med at finde på idéer, så bliver det sjovere at give gaverne. Med en unik nissegave eller julegave risikerer du ikke, at modtageren får dubletter. Med Luckies Undercover laptop-sleeve er du på den sikre side, og det er samtidig en sjov gave. Små gaver til små penge kan også findes i vores kategori Gaver til under 380 kr..

Unikke gadgets – til de teknologivante

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange mænd er glade for teknologi. Især gadgets som iPhone-tilbehør, dockingstationer eller lydenheder vækker begejstring hos mænd. Lyt til musik hvor som helst og når som helst med Bang & Olufsen BeoPlay A2. Den har en batterilevetid på op til 24 timer og leveres med en USB-oplader.

Ønsker du at købe unikke gaver online? Så få dem leveret direkte til din dør af Connox inden for et par dage!