• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Sjove gaverSjove gaver – giv et godt grin

Et smil siger mere end tusind ord. Sæt et smil på fødselsdagsbarnets ansigt. Uanset hvad der fejres, er det dejligt med et godt grin, som skaber en festlig stemning. Sjove gaver behøver ikke at være vittige gaver. De kan blive godt modtaget, fordi de er særligt spændende, har en skjult merværdi eller er en usædvanlig idé. Det er nemt at fare vild i det store udvalg af sådanne produkter. For at gøre beslutningen lidt nemmere har vi samlet vores favoritter til dig.

Sjove gaver i vores interiørshop – overblik over dine fordele

Sjove gaver med merværdi

Selvfølgelig er det godt at kunne grine og smile til festen. Men sjove gaver bør være mere end bare en kortvarig joke. En rigtig god gave skal have et praktisk formål. Den skulle jo gerne gøre modtageren glad i lang tid. Inden du køber noget, skal du være tænke over, hvilke hobbyer og interesser og hvilken smag modtageren har. Det er normalt en god indikator for, hvad modtageren kan lide og ikke kan lide. For eksempel vil en person, der interesserer sig for animationsfilm, helt sikkert elske Geppetos blyantspidser fra Monkey Business . Udformningen af blyantspidseren er baseret på eventyret om Pinocchio. Blyanten sættes bare ind i blyantspidseren og fungerer som en "næse", når den spidses.

Donkey Products – gaver, der huskes

Producenten Donkey Products har gjort det til deres opgave "at udvikle produkter, som gør det lettere at forære en gave, og som samtidig efterlader et varigt indtryk". Når der udvikles nye idéer, er producenten altid opmærksom på, at gaver skal være sjove. Eksempelvis giver Burn your Money fra Donkey Products altid et godt grin. Hvorfor ikke også tænde ild i pejsen med euro- eller dollarsedler? Optændingsbriketterne har et formål og giver samtidig et grin ved pejsen.

Vil du gerne lave sjov ved næste fest og købe sjove gaver online? Få dem leveret derhjemme af Connox inden for få arbejdsdage.